Refleks Det påtrykte logo fungerer som refleks.

Effektiv hue til kølige dage

På kolde vindblæste dage kan løsningen være en tynd og helt tættsiddende hue af en type, der kaldes beanie.

Gore Beanie Hue | |

Konklusion: Meget tætsiddende beanie-hue, der frem for alt udmærker sig ved ikke at irritere eller stramme det mindste. Samtidig er den ikke tykkere, end at den er et prima valg til løbeturen i både koldt og mildt vejr.

Pris: 200 kr.

www.gorerunning.com

På en kølig, blæsende dag behøver man ikke at løbe mange skridt med bart hoved, før man kan konstatere, at det var en skidt idé at lade huen blive hjemme. Ligesom det omvendt kan være akkurat lige så irriterende at drøne af sted med den vamsede bomulds- eller uldhue på toppen.

Sandsynligheden for at overophede er i hvert fald overhængende. Løsningen kan være en tynd og helt tætsiddende hue, en såkaldt beanie. Og her er den enkle ‘Beany’ fra Gore et strålende bud, kan vi konstatere efter at have løbet gennem kolde måneder med den. Den udmærker sig ved at være i tyndt og meget fleksibelt mikrofiber, der både luner fornuftigt og er svedtransportende og åndbart.

Og nok så væsentligt, den føles hverken stram eller smågnavende nogen steder. Med andre ord: befriende enkel funktionalitet.

Produktinfo:

Strækbar løbehue i bl.a. polyamid og elastan. Flade sømme, reflekser for og bag. Fås kun i onesize.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: