Superhelte-look Den lange lynlås åbnes fra begge ender og giver den helt rigtige følelse af superheltedragt, når du hopper i tøjet om morgenen.

Heldragt inderst inde

En heldragt til at lege i sneen.

Helly Hansen Protection Suit | |

Konklusion: En lækker heldragt som inderste lag, der eliminerer kuldebroer, når du er aktiv i vinterkulden. God pasform og mange lækre deltaljer. Men køb et par stykker – det er ikke lykkedes at vaske svedlugten helt ud.

Pris: 500 kr.

www.hellyhansen.com

Indrømmet, vi var skeptiske i første omgang. For er en heldragt som svedtransporterende inderste lag en god idé – eller snarere en fiks gimmick? Men vores tvivl blev gjort til skamme, for idéen virker.

Helly Hansens Protection Suit sidder formsyet og tæt som en ekstra, varmende hud, når du giver den gas i sneen. Her opstår ingen sprækker, bar hud og kuldebroer. Og HH's eget Lifa-materiale udmærker sig ved at være meget effektivt til at transportere fugten væk og holde kroppen tør.

Rare detaljer, vi hæfter os ved, er bl.a. de flade syninger, der ikke mærkes, ekstralange ærmer med tommelhul og benlængden, der er afkortet, så den passer til skistøvler.

Produktinfo:

Baselayer i 82 pct. svedtransporterende Lifa Stay Dry og 18 pct. polyester. Str. S-XXL.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: