Dejlig temperatur Det tynde materiale er smidigt og sved- transporterende og føles særdeles lækkert på kroppen.

Let og lækkert svedundertøj

Til trods for vores skepsis, blev vi specielt begejstret for de ¾-lange underbukser, der en genistreg til efterårstræningen.

Odlo | |

Konklusion: Der er ikke meget at pege fingre af ved Odlos tynde, lette Evolution Light-undertøj. Det skulle da lige være, at man savner det, når det er til vask. Især de ¾-lange underbukser er en genistreg til efterårstræningen.

Pris:Pris: 300 kr. (trøje) + 350 kr. (shorts).

www.odlo.com

Odlos Evolution Light-serie er funktionelt undertøj, når det er allerbedst. Først og fremmest er det utrolig komfortabelt at have på, for materialerne er enormt smidige og blottet for generende sømme. Samtidig bevirker kombinationen af et kropsnært snit og materialer, der nærmest skyr fugt, at vi næsten følte sveden blive flået væk fra kroppen. Specielt begejstrede blev vi (trods indledende skepsis) for de ¾-lange underbukser.

Både under et par lange løbetights og under shorts gav de i højeste grad mening. Knæene blev holdt mærkbart varmere og tørrere, end vi er vant til. Det føltes ikke kun komfortabelt, men også som et yderst hensigtsmæssigt værn mod unødig slitage af knæene.

PRODUKTINFO:

Langærmet undertrøje + ¾-underbukser i svedtransporterende fibre. Indlagte sølvtråde til formindskelse af lugtgener.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: