Produktinfo Funktionel skaljakke fremstillet i polyamid med Gore-Tex Active Shell-membran. Farve: sort eller grøn. Str. XS-XXL.

Møgvejr kom an

Sublim skaljakke byder med sine lækre detaljer og sin åndbarhed selv det styggeste vejr trods.

## Haglöfs Endo Jacket | |

Funktion: Fantastisk balance mellem åndbarhed og vandtæthed.

Kvalitet: Kompromisløs kvalitet hele vejen igennem.

God til prisen: Ikke billig, men utrolig anvendelig i mange sammenhænge.

Konklusion: Takket være den nye Gore Tex-membran, den lave vægt og den skarpe pasform er Haglöfs Endo Jacket en uovertruffen allround trænings/outdoorjakke. Den vil vække begejstring både på den regnvåde cykeltur, på vandreturen og som let jakke til skituren.

Pris: 2.000 kr.

www.haglofs.dk

Haglöfs Endo Jacket

Forholdet mellem vandtæthed og åndbarhed er træningsjakkens store dilemma. Enten vandtæt, men ikke til at ånde igennem – eller også åndbar, men ikke vandtæt. Utallige forsøg på løsninger har set dagens lys, men aldrig har vi været så tæt på som nu. Haglöfs’ Endo Jacket er forsynet med Active Shell – et nyt Gore-Tex-materiale, der er tyndere, mere fleksibelt og mere åndbart end hidtil. Og den imponerer i brug.

Jakken er 100 pct. vandtæt, men samtidig så fleksibel, så let og så åndbar, at den kan bruges til cykel- eller løbepas i barskt vejr. Pasformen er knivskarp, og jakken er fyldt med gode løsninger som den vandtætte lynlås, den faconsyede og justerbare hætte, de fleksible, tætsluttende ærmegab og den høje, polstrede krave.

Prisen er høj, men jakkens anvendelsesmuligheder er også utallige. Den er genial som fx hverdagsregnjakke, træningsjakke eller let skaljakke til skituren.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: