Solfilter og luft De tætsiddende ærmer er så tynde og luftige at man knapt mærker, at man har dem på.

Slut med skoldede arme

Crafts solskærmende og uv-beskyttende ærmer er et behageligt bekendtskab i solen.

Craft | |

Funktion: Helt o.k. Du slipper for brankede arme – uden at koge over på træningsturen.

Kvalitet: Ærmerne er fint forarbejdede, men kunne dog godt bruge lidt finish i detaljen.

God til prisen: Prisen er umiddelbart voldsom, men produktet i top.

Konklusion: Arm Cooler er et fremragende specialprodukt. Umiddelbart virker det underligt at hive ærmer på i sommervarmen, men de luftige ærmer fungerer fint i brug. Men køb dem som solbeskyttere og ikke for de påståede vibrationsdæmpende egenskaber.

Pris: 250 kr.

www.craft.se

Køb ikke Crafts løse ærmer i håbet om, at de nedsætter muskelvibrationerne, når du hamrer af sted på cyklen. Trods løfter om selvsamme oplevede vi nemlig ikke mere vibrationsdæmpning, end hvis vi havde luftet mountainbiken og racercyklen med bare arme.

Der, hvor Compression Arm Cooler imponerer, er til gengæld i bagende sol. Her forhindrer det uv-hæmmende materiale solskoldede arme. Effekten er slet og ret imponerende, i betragtning af at stoffet er ultratyndt og så luftigt, at vi næsten glemte, at vi havde ærmerne på. Å

rsagen er, at Craft bruger toppen af poppen inden for svedtransporterende og uvbremsende materialer. Med andre ord: Vil du beskytte huden mod alt for meget sol, men er træt af altid at smøre armene ind i et ordentligt lag solcreme, så er Craft-ærmerne sagen. Trods den relativt høje pris er vi ikke blege for ubetinget at anbefale uv-ærmerne til alle, der cykeltræner i sommerens mest nådesløse solskin.

Team Saxo Bank-profferne har også taget solærmerne til sig.

Produktinfo:

Løse ærmer i ultratyndt og svedtransporterende polyester med en uv-faktor på hele 50. Vægt: 28 gram.’

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: