En julegave, der lyser op i vintermørket

Forær dig selv eller en du holder af en gave, der giver sikkerhed og tryghed, når du skal løbe på de mørke veje i vintermånederne.

1. december 2017 af Hans Westhausen Gottlieb

Her i juletiden har du sikkert travlt med at finde gaver til alle mulige andre, men med få klik kan du sikre dig selv en perfekt gave, som hjælper din løbetræning sikkert igennem de mørke og kolde vintermåneder.

Lige nu kan få en vintertræningspakke med LED-reflekser, løbehandsker og -hue samt halsedisse til 69,50 kr. (+ 29,50 kr. i porto. I alt 99 kr.).

Så er du sikker på at blive set på de mørke vinterveje og holde varmen om hoved, hals og hænder undervejs. Du får tilmed 2 numre af magasinet Aktiv Træning med masser af inspirerende artikler til dit træningsliv. 

Du kan læse meget mere om tilbuddet her. Og hvis du klikker her, kan du hente et gavekort, som kan bruge som adventsgave eller lægge under træet juleaften.

Mangler du en god gaveidé?

Giv også en du holder af en julegave, der kan inspirere til et sundere, sjovere og mere aktivt liv i 2018. Tegn hurtigt og nemt et (jule)gavekort på et abonnement på Aktiv Træning lige HER.

Du får:

  • Et særdeles favorabelt tilbud på abonnementet – priser fra kun 199 kr.
  • Mulighed for at tilføje en personlig hilsen
  • Et abonnement, der stopper automatisk
  • En julegave, der strækker sig langt ind i det nye år

De varmeste julehilsner fra redaktionen på Aktiv Træning 

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: