Få 4 magasiner + en sømmåtte for kun 198,50!

Den ultimative afslapning: Få lindring og afspænding med en beroligende sømmåtte.

2. juli 2021

Oplever du hovedpine og muskelspændinger efter en lang dag på jobbet? Har du svært ved at finde ro og falde i søvn? Så kan en lindrende sømmåtte være noget for dig.

Sømmåtten stimulerer kroppen med mere end 6.000 små pigge. Når du ligger på dem, giver det en behagelig massage-effekt og en skøn følelse af ro og velvære. Lyder det som noget for dig? Lige nu kan du få sømmåtten med KÆMPE RABAT!

TILBUD: Få lindrende sømmåtte + 4 nr. af AKTIV TRÆNING for KUN 198,50 kr. inkl porto. SPAR 459 kr.!

Se her, hvordan du bruger måtten:

Sømmåtten fra Active Fit er til dig, der har brug for et rart afbræk i en travl hverdag. De mange lette pres på musklerne føles afslappende og lindrende.

Du kan bruge sømmåtten til en tage en kvalitets-pause i løbet af dagen, men den er også virkelig rar lige før sengetid. Sømmåttens beroligende tryk kan virke afspændende og gøre det lettere at falde i søvn.

Måtten er desuden nem at bruge. Du ruller den blot ud og kan herefter både ligge, sidde og stå på den efter behov. Der medfølger en sømpude, så du kan få ekstra effekt præcis, hvor du har brug for det.

Men hvad får du helt præcist for kun 198,50 kr. Inkl. porto?

1. Du får sømmåtten fra Active Fit

Sømmåtten er simpel at bruge. Rul den blot ud, når du skal bruge den, så er den klar. Sømmåtten har desuden følgende fordele:

  • Øm ryg, skuldre eller nakke? Måtten kan placeres, så den stimulerer præcis de punkter, der har mest brug for det.
  • Ekstra effekt med smart sømpude – placér den medfølgende sømpude under dine ømme fødder, stive lænd eller en værkende nakke for at stimulere området optimalt.
  • Nem at transportere – du får en taske, så sømmåtten let kan tages med eller pakkes væk efter behov.

2. Du får 4 numre af AKTIV TRÆNING

Aktiv Træning er Danmarks bedste træningsmagasin, som hver måned er proppet med viden og gode råd til din træning. Vi giver dig også de bedste styrkeøvelser, motiverende programmer og lækre forslag til, hvad du skal spise for at samle energi inden træning – og for at restituere bagefter.

Du får 4 numre af AKTIV TRÆNING leveret kvit og frit til din postkasse. Herefter kan du når som helst opsige dit abonnement.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: