Få den ULTIMATIVE elastikpakke!

Nu kan du træne hele kroppen - nemt! Vi har sammensat den ultimative elastikpakke, så du kan få en stærk og tonet krop, lige når det passer dig. Få elastikpakken som gave med 4 numre af Aktiv Træning for KUN 149 kr. + porto!

20. december 2021

KOM I FORM MED AKTIV TRÆNING

Træning med elastikker er populært som aldrig før. Og det er der en god grund til. Det er nemlig en fantastisk måde at få en stærk og tonet krop uden brug af vægte.

Derfor har redaktionen på Aktiv Træning sammensat den ULTIMATIVE pakke med træningselastikker til dig. Som noget helt unikt kan du sætte elastikkerne fast i døren. Det betyder, at du kan lave hundredvis af øvelser, så du kan træne hele kroppen – nemt og effektivt.

Og lige nu får du elastikpakken til en STÆRK pris!

Derfor er elastikpakken genial!

  • BESTEM SELV SVÆRHEDSGRADEN: Pakken indeholder 5 elastikker af forskellig styrke, så du nemt kan tilpasse træningen til dit niveau.

  • SÆT ELASTIKKERNE FAST I DØREN: Brug det medfølgende døranker til at sætte elastikkerne fast i toppen, bunden eller siden af døren. Det åbner for et væld af forskellige øvelser for HELE kroppen, som du ikke kan lave med almindelige elastikker.

  • TRÆN HELE KROPPEN - EFFEKTIVT: Undersøgelser viser, at træning med elastikker giver samme, gode resultater som træning med vægte. Dine muskler mærker nemlig kun den retning, belastning og hastighed, du udfører øvelserne med. Og det kan du alt sammen justere med denne pakke.

  • TRÆN NÅR DU HAR TID: Har du kun 20 eller 30 minutter til træning? Bare sæt elastikken fast i døren, og du er klar til at træne. Og selv få minutter gør en forskel.

  • TRÆN OVERALT: Elastikpakken fylder næsten ingenting, så den er nem at have med på farten og holde formen ved lige – uanset hvor du er.

TILBUD: Glæd dig til at modtage

1. Den ultimative elastikpakke


Med denne elastikpakke får du uanede træningsmuligheder. Prøv fx:

  • TRÆNING MED MODVÆGT: Når du sætter elastikkerne fast i døren, er det nærmest som at have et af de populære kabeltårne fra fitnesscentrene derhjemme. Sæt fx elastikkerne lavt for at træne ben og baller eller højt for at lave øvelser for overkrop og arme.
  • EFFEKTIV STYRKETRÆNING MED SMART TILBEHØR: Få ENDNU mere ud af din træning med de medfølgende ankelstropper og håndtag. De kan både bruges til øvelser med døren som modvægt eller til klassisk elastiktræning på gulv.
  • PULSTRÆNING MED BELASTNING: Troede du, at elastikker kun var til styrketræning? Tro om igen! Få pulsen op med effektiv konditionstræning med elastik – fx kan du lave bokseøvelser med modvægt for at skyde forbrændingen i vejret.

2. 4 numre af Aktiv Træning i din postkasse


Glæd dig til et flot magasin, der sprudler af træningsglæde. Aktiv Træning er til mænd og kvinder, der gerne vil inspireres i deres træning – og fascineres af spændende viden og fortællinger fra sportens verden. Vi leverer de 4 numre af Aktiv Træning kvit og frit til din postkasse. Herefter kan du når som helst opsige dit abonnement.

OG!

3. Du får også digital adgang


Som en del af dit abonnement får du desuden gratis adgang til de seneste 12 numre af Aktiv Træning via vores app, Wype.

Så kommer du ikke til at mangle motivation i lang tid!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: