Få en stærk krop - nemt og effektivt!

Få en træningspakke med udstyr, øvelsesguide og Aktiv Træning til en helt fantastisk pris. Det har aldrig været nemmere eller billigere at komme i topform.

9. juni 2021 af Redaktionen

Nu kan du få en stærk krop og blive strammet effektivt op - når du vil, og hvor du vil. Her på Aktiv Træning har vi nemlig sammensat en træningspakke med udstyr du kan bruge for at få en stærk krop, uden at du behøver et fitnesscenter.

Træningspakken består af en stærk exertube, et elastisk minibånd, en lækker træningsmåtte og den digitale træningsguide ‘Stærk, tonet og klar!’ med øvelser, der er særligt udvalgt at Aktiv Trænings styrkeekspert. Derudover får du 4 numre af Aktiv Træning med masser af inspiration og motivation.

Og lige nu kan du få det hele til en EKSTRA STÆRK pris!

Din træningspakke består af 3 dele, der hjælper dig med at nå dine mål.

  • EFFEKTIVT TRÆNINGSUDSTYR – der styrker hele kroppen på en skånsom måde.
  • GUIDE MED ØVELSER – 18 øvelser, du kan lave med dit nye udstyr. Øvelserne er særligt udvalgt af vores styrkeekspert, så du får styrket hele kroppen.
  • LØBENDE INSPIRATION – du kan også glæde dig til 4 numre af Aktiv Træning, som hver måned er proppet motiverende artikler om træning, anmeldelser af tøj og udstyr, effektive øvelser samt sunde og lækre opskrifter.

Træningspakken er dit eget fitnesscenter

Da vi skulle sammensætte træningspakken, valgte vores styrkeekspert hurtigt en stærk exertube og et elastisk minibånd. Og det er ikke tilfældigt. Undersøgelser viser nemlig, at træning med elastikker giver samme, gode resultater som træning med vægte i et fitnesscenter. Dine muskler kan ikke mærke forskel på, om du bruger elastikker eller vægte af jern. De mærker kun:

  • Den retning, du belaster musklerne i.

  • Hvor hurtigt du laver øvelserne.

  • Hvor stor belastningen er.

Og det er alle faktorer, du nemt kan justere med redskaberne i denne pakke, så du får en nem og effektiv træning.

Vi har sammensat en komplet træningspakke med 3 effektive redskaber, der træner hele din krop. Du kan bruge redskaberne overalt – også hjemme på stuegulvet.

1. Minibånd

Minibånd ser måske uskyldigt ud, men det skal man ikke lade sig snyde af. Det er nemlig et fantastisk redskab, der hjælper dig med at få endnu mere ud af træningen - nemt og effektivt. Minibåndet er især godt til at træne ben, baller og mave, men det kan bruges til at give ekstra modstand til en lang række øvelser, så du får tonet og trimmet hele kroppen.

2. Exertube

Mød dit nye yndlingsredskab. Med en exertube kan du nemlig træne alle de store muskelgrupper - ikke mindst på overkroppen. Exertuben er en lang, solid elastik med polstrede håndtag i begge ender. Den kan bruges til helt klassiske øvelser, som træner biceps og triceps, men den er også fantastisk til roning, skulderpres eller brysttræning.

3. Træningsmåtte

En god træningsmåtte er uundværlig, når du skal træne derhjemme. Derfor har vi valgt en måtte, der er skridsikker og blød at ligge på, når du laver øvelser. Måtten er designet, så den nemt kan foldes og pakkes sammen, når du ikke bruger den, eller hvis du skal have den med på farten. Det gør den også nem at bruge som ekstra polstring til albuerne, hvis du fx laver planke.

4. Digital øvelsesguide

Du får også den digitale øvelsesguide ‘Stærk, tonet og klar!’ med 18 effektive øvelser, du kan lave med exertuben, minibåndet og træningsmåtten. Øvelserne er udvalgt af Aktiv Trænings styrkeekspert, så du effektivt kommer hele kroppen rundt. Alle øvelserne er illustreret med billeder og tekst, hvor vi forklarer, hvordan du udfører øvelsen korrekt, og hvilke muskelgrupper den træner.

Derudover får du 4 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, som hver måned er proppet med viden og gode råd til din træning. Vi giver dig også de bedste styrkeøvelser, motiverende programmer og lækre forslag til, hvad du skal spise for at samle energi inden træning – og for at restituere bagefter. Og endelig får du GRATIS adgang til de seneste 12 numre af Aktiv Træning via vores app, Wype.

Så glem alt om at stå i kø til maskinerne i fitnesscenteret. Med denne træningspakke kan du træne, når du vil - og hvor du vil. Vi sender dig udstyret og øvelsesguiden, så du får du alt det, du har brug for, så du kan få stærke, markerede muskler - nemt og effektivt.

Rigtig god træningslyst!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: