Abonnementstilbud

Knivene fra Hasaki Omakase er med deres smukke design og gode kvalitet en super god investering. Som en del af vores abonnementstilbud kan du nu få dem til en knivskarp pris. 

Få et lækkert knivsæt med Aktiv Træning for KUN 69,50 kr.

Lige nu kan du få et lækkert, japansk knivsæt sammen med et hæfte med skønne opskrifter og 2 numre af Aktiv Træning for KUN 69,50 kr. Det er hvad vi kalder for en god deal.

25. maj 2021 af Redaktionen

Vejen til en sund livsstil med masser af energi begynder i køkkenet. Derfor kan du lige nu få det lækre japanske knivsæt 'Hasaki Omakase' sammen med et hæfte med skønne opskrifter og 2 numre af Aktiv Træning for KUN 69,50 kr. (+ 39,50 kr. i porto). Sættet består af en 32 cm. lang filetkniv, der giver rene snit i både fisk og kød, samt en dejligt, tung kokkekniv, der er perfekt til at snitte og hakke grøntsager med.

En japansk kokkekniv skal opfylde tre krav. Den skal have god balance, så den er nem at arbejde med i mange timer, den skal være ultraskarp, og den skal kunne holde skarpheden længe. Hasaki Omakase er et knivsæt i høj kvalitet med et stramt japansk design, der opfylder alle tre krav til fulde!


Du får to lækre knive:

1. Nakiri
Nakiri er en klassisk, tung kokkekniv, som er 30 centimeter lang. Kniven er perfekt til at snitte og hakke grøntsager.

2. Yanagiba
Denne filetkniv på hele 32 centimeter lange filetkniv giver med sit fleksible blad flotte, rene snit i både fisk og kød.

Få knivsættet + den digitale guide Superfood +
2 numre af Aktiv Træning for KUN 69,50 kr. Du sparer 609 kr!


Se her, hvorfor knivsættet er så suverænt:

 • Knivbladet er lavet af en rustfri stållegering med et smeltepunkt på mellem 1400 og 1450 grader. Det sikrer stålet den rette styrke og gør, at kniven kan slibes ultraskarp og holder skarpheden længere.
 • Skæftet er af formstabilt pakkatræ med tydelige åretegninger. Det er tilpasset i hånden og efterfølgende lakeret tre gange, så det holder år efter år.
 • Samlingen mellem knivbladet og skæftet er ultrapræcis og smukt udført.


I denne video kan du få en forsmag på det tidsløse knivsæt: 

PLUS: Vores digitale tillæg: Superfood

Som en del af dit tilbud får du desuden et 34 sider langt digitalt hæfte om Superfoods. Hæfter indeholder lækre opskrifter, råd til hvad du burde lægge i indkøbskurven, information om hver af de enkelte superfoods, viden om deres gode egenskaber og meget, meget mere. Glæd dig til det skønne tillæg om superfood og pift dine måltider op med sunde og lækre råvarer, som giver masser af energi! 

Få knivsættet + den digitale guide Superfood +
2 numre af Aktiv Træning for KUN 69,50 kr. Du sparer 609 kr!

Superfood
Digitalt tillæg: Superfood

Hvad er fordelene ved at bestille dette abonnementstilbud? Du får:

 1. Knivsæt fra Hasaki Omakase
 2. Det digitale tillæg: SUPERFOOD
 3. Besparelse på 609 kr.
 4. Din genvej til et sundt og aktivt liv.
 5. Den nyeste viden inden for løb, cykling, fitness- og styrketræning, kost og sundhed
 6. Markedets mest omfattende test og anmeldelser af udstyr og beklædning til træning
 7. Du kan læse de seneste 12 udgaver af Aktiv Træning digitalt, når det passer dig - i vores nemme og brugervenlige app, WYPE.
 8. Du kan opsige dit abonnement når som helst. Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 89,50 kr. pr. nummer inkl. levering.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: