Få et sæt trådløse høretelefoner for KUN 149 kroner

Glem alt om irriterende ledninger. Lige nu kan du få et sæt trådløse høretelefoner med super lyd + 4 numre af Aktiv Træning for kun 149 kr. + porto. Men KUN så længe lager haves

22. december 2021

AKTIV TRÆNING ANBEFALER:

Løb hele året med fede høretelefoner!

Der findes næppe noget mere motiverende på løbeturen end musik. Det er fantastisk til at holde tempoet og distrahere tankerne, når turen bliver hård.

Derfor har vi på Aktiv Træning samlet en løbepakke, der giver dig masser af motivation til det nye år. Pakken indeholder et sæt høretelefoner, som er perfekte til løb, en stor guide med vores bedste råd til at løbe hele året og 4 numre af Aktiv Træning.

Og du får det hele for KUN 198 kr.!

1. GAVE: ET SÆT LÆKRE HØRETELEFONER


Høretelefonerne har et flot design, en god pasform og er trådløse. De er nemme at parre med din telefon via bluetooth, og når du først har gjort det een gang, kobler de sig automatisk på, så snart du tager dem ud af etuiet.

Du får:

  • God og skarp lyd. Nyd til din yndlingsmusik, podcast eller en lydbog, mens du motionerer eller er på farten.

  • Perfekt pasform. Du får tre forskellige størrelse ørepropper, der er nemme at skifte, så høretelefonerne passer lige præcis til dig.

  • Ekstra sikkerhed. Der medfølger en aftagelige gummistrop, så du kan have dem hængende om halsen, hvis du fx skal tale med nogen (kun i hvid version).

  • Nem betjening. Høretelefonerne har fine touch- knapper på siden, så du nemt kan skifte mellem numre, starte og stoppe musikken, justere lyden og tage imod opkald.

  • Lang batteritid. Høretelefonerne har en batteritid på 4 timer, så du kan træne i lang tid, uden at de skal lades op.

  • Hurtig opladning. Så snart du lægger dem i det medfølgende etui, går de i gang med at blive ladet op. Det tager en time for en fuld opladning, og etuiet har strøm til 3 opladninger.

2. GUIDE TIL AT LØBE HELE ÅRET


Du får også vores guide til, hvordan du holder formen og løbeglæden ved lige - hele året. Mange skruer ned for løbeturene, når dagene bliver kortere, og det er ærgerligt, da det både går ud over formen og øger risikoen for skader. Med vores guide viser vi dig, hvordan du tilrettelægger dit løb året rundt, så det ikke bare bliver sjovt, men så du også får mest ud af det.

3. 4 NUMRE AF AKTIV TRÆNING


Aktiv Træning er Danmarks bedste magasin om træning. Vi skriver til mænd og kvinder, der gerne vil inspireres i deres træning – og fascineres af spændende viden og fortællinger fra sportens verden. Vi leverer de 4 numre af Aktiv Træning kvit og frit til din postkasse. Herefter kan du når som helst opsige dit abonnement.

OG!

4. DIGITAL ADGANG


Udover de nye Aktiv Træning-magasiner får du desuden gratis adgang til de seneste 12 numre af Aktiv Træning via vores app, Wype. Så kommer du ikke til at mangle motivation i lang tid!

Og du får det hele til KUN 149 kr. + porto. Du sparer 560 kr!

Aktiv Trænings redaktion har testet høretelefonerne til både trail og maratonløb med stor succes. Derfor håber er vi sikre på, at du bliver ligeså glad for dem, som vi er.

Med venlig hilsen

Aktiv Træning-redaktionen

PS: INGEN BINDING! Husk, at der ikke er nogen binding på dit abonnement på Aktiv Træning. Derfor kan du opsige dit abonnement når som helst.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: