Giv den perfekte julegave

Giv en inspirerende julegave, som rækker langt ind i det nye år. Giv et personligt gavekort til Aktiv Træning - det er både hurtigt og nemt. Se selv her.

30. november 2018 af Redaktionen

Det er ikke altid nemt at finde på julegaver på dem, vi holder af. Faktisk kan det være svært at huske, hvad man selv har givet og fået for bare et år siden.

Men sådan behøver det ikke at være. I år kan du nemlig give et personligt gavekort på Danmarks bedste magasin til aktive mænd og kvinder, Aktiv Træning. På den måde får dine nærmeste en skøn julegave, som bliver ved med at dukke op og skabe glæde - måned efter måned.

JAAA! FORTÆL MIG MERE OM ÅRETS BEDSTE JULEGAVE-IDÉ!

Det betyder, at du giver en motiverende pakke, der er fyldt med den nyeste viden inden for løb, cykling, fitness og styrketræning. Med hjælp fra vores dygtige eksperter har vi også stor fokus på kost og lækre opskrifter, der giver energi, restituerer og virker anti-inflammatorisk. Vi laver også markedets mest omfattende test af udstyr og beklædning til træning, så du kan vælge klogt og undgå ærgerlige fejlkøb. Og endelig er Aktiv Træning kendt for vores spændende portrætter og inspirerende historier om folk, der har kæmpet og nået deres mål. 

SE HER, hvor nemt det er at give Aktiv Træning i gave:

1. Vælg antal magasiner
På vores hjemmeside
kan du vælge at give 5, 8 eller 12 magasiner. Priserne starter fra 199 kr., så du kan selv bestemme, hvilket prisniveau din gave skal ligge i. Og magasingaven stopper automatisk, når modtageren har fået alle sine magasiner.

2. Skriv en personlig hilsen
Glæd den heldige modtager med en personlig hilsen.

3. Angiv dine egne oplysninger
Modtageren indløser selv gavekortet online med en værdikode fra gavekortet.

4. Betal for gavekortet
Du kan betale med kreditkort eller MobilePay. Bagefter får du en bekræftelse via E-mail.

5. Vi leverer
Du modtager gavekortet med det samme på din E-mail. Herefter kan du enten printe det eller sende det videre på mail. På gavekortet er der en værdikode, som modtageren bruger til at indløse gaven.


+ LÆS MEGET MERE OM ÅRETS BEDSTE JULEGAVE-IDÉ HER.

5 GODE GRUNDE til at give et magasin i gave


• Et magasin er en personlig gave.

• Et magasin er afslappende luksus-tid.

• Et magasin er viden.

• Et magasin er brugbart.

• Et magasin er en gave, der dukker op måned efter måned.


Det har aldrig været nemmere at få en glædelig jul.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: