Glæd dig til det nye nummer!

Det nye nummer af Aktiv Træning er på gaden og det er pakket med masser af inspiration, motivation, tips og gode råd til dig og din træning. Se bare her…

3. marts 2019 af Redaktionen

OPTIMER DIN LØBESTIL
Din løbestil har afgørende betydning for, hvor effektivt du bevæger dig, og din risiko for skader. Vi går tæt på de tre faser i løbet – afsæt, svæve og landing – og viser dig, hvordan du skal bruge din hofte, ben, arme, fødder og hænder for at få mest muligt ud af dit løb.

NYE KULHYDRATER
Sæt dig til bordet med vores guide til sundere og grønnere kulhydrater. Se, hvordan du kan give aftensmaden en sund og slankende opgradering med vores gennemgang af de bedste og mest velsmagende alternativer til de kendte kulhydrater.

DET PERFEKTE PROGRAM
Et godt træningsprogram skaber fremgang og giver dig lyst til at komme ned i fitnesscenteret uge efter uge. Vi giver dig brikkerne til dit perfekte program, som du løbende kan justere for at du kan blive ved med at udfordre og udvikle din krop.

AV AV AV!
Mange spiser smertestillende piller, men hvad gør de egentlig ved din krop, og hvad er bedst til hvilke smerter? Vi kigger nærmere på de mest populære smertestillende piller.

ALENE I VILDMARKEN
Sidste år gennemførte Adam Erritzøe et af verdens hårdeste ultramaratonløb, nemlig Iditarod Trail Invitational. Løbet strækker sig 1.600 kilometer gennem Alaskas mest ufremkommelige ødemark, som Adam vandt over på sin cykel. Læs reportagen fra løbet, der er kaldt verdens hårdeste.

BRUG DIN PULS
I dag er de fleste moderne GPS-ure udstyret med pulsmåler. Se her, hvordan du bruger du bruger det til at få et målrettet indblik i din sundhed, træning og restitution.

TRÆN I MØRKET
Uanset om du løber, cykler eller står på ski, skal du ikke lade mørket stå i vejen for din træning. Se, hvordan du med små justeringer kan få rørt dig udenfor, selv om solen gemmer sig.

POWERSÅLER
Vi går bag producenternes løbesko og ser nærmere på de vigtige såler, der konstant bliver udviklet for at gøre skoene lettere og hurtigere.

DERUDOVER FÅR DU også masser af nyheder, forslag til øvelser, lækre opskrifter, anmeldelser og tests af gadgets og udstyr.

Vi ses i det nye nummer af Aktiv Træning!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: