Julegavetip: Den perfekte træningstaske

Glæd den fitnessglade mand eller kvinde derhjemme med en smart kvalitetstaske fra Salomon i en praktisk størrelse.

1. december 2017

Salomons træningstaske har begejstret mange fitnessentusiaster med dens praktiske størrelse, slidstærke kvalitetsmaterialer og gennemtænkte detaljer. Lige nu får du den til en fantastisk pris sammen med Aktiv Træning – et sikkert julegave-hit til den aktive mand eller kvinde derhjemme.

Den lille, handy træningstaske er let at have med rundt og optager ikke en masse unødig plads i fitnesscenterets små skabe. Den kan fint rumme sko, håndklæde, træningstøj, vandflaske og de få andre ting, man typisk har brug for at tage med til fitnesstræningen.

Tasken har to inderlommer med lynlås, så det er nemt at holde styr på hængelås, høretelefoner og andre småting. Hankene er så tilpas lange, at man også kan slynge tasken om på ryggen, når man fx skal cykle med den, og den vandtætte gummibund gør tasken særdeles vejrrobust og slidstærk.

Du får Salomon-træningstasken sammen med 2 numre af Aktiv Træning for kun 69,50 kr. (+49,50 kr. i porto). 

Sammen med tasken får du Aktiv Træning, der er Danmarks bedste træningsmagasin med masser af inspiration og motivation til aktive mænd og kvinder. Her kan du hver måned glæde dig til masser af spændende input til motion og træning, motiverende planer og guider, fascinerende historier om nye trends og perspektiverende artikler fra træningsverdenen – alt sammen præsenteret overskueligt, lækkert og underholdende.

Vi glæder os til at gå ind i 2018 og hjælpe dig eller nogen, du holder af, med at nå deres mål. 

Læs mere om tilbuddet her – og klik her for at downloade et gavekort, som du kan give til juleaften.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: