BakkeChallange 2012, 2
Bakke Challenge Silkeborg 2012 En glad vinder af 5 km-ruten i Silkeborg

Hård og flot bakkeløb i Silkeborg

Over 250 tilfredse løbere fik en hård rute, masser af bakker og flotte omgivelser i årets Bakke Challenge i Silkeborg. Tjek resultaterne og se billederne her.

3. november 2012

Kringlede stier, flotte omgivelser og masser af bakker. Det var på menuen lørdag for de over 250 deltagere ved Aktiv Trænings Bakke Challenge i Silkeborg.

Kort før startskuddet holdt regnen op, og senere kom solen også frem, så forholdene var gode for de mange østjyske løbere, der enten kunne løbe 5 eller 10 kilometer.

Den hårde rute til trods, så var det nogle tilfredse løbere, der kom prustende ind over målstregen. Og enkelte havde da også overskud til at smile, inden de fortsatte videre til forplejningszonen, hvor en rygende varm græskarsuppe ventede.

Tjek resultaterne fra årets Bakke Challenge, Silkeborg 5 og 10 km resultater

BakkeChallange 2012, 2

Der blev gået til den i Silkeborg.

BakkeChallange 2012, 4

"Det var en superfed rute, og der var ingen problemer med at overhale derude. Men bakkerne føltes godt nok uendelig lange," sagde den glade vinder på 5 kilometerdistancen, Jacob Overby.

BakkeChallange 2012, 7

"Man kom hele tiden ud af rytmen, men det er jo også meningen med sådan et løb," sagde Louise Konø, der kom først over målstregen på 10-kilometerdistancen. Det viste sig dog, at hendes nettotid på 43,27 var fem sekunder langsommere end Henrik Villumsen, som dermed blev nummer 1.

BakkeChallange 2012, 3

"Det var skide fedt. Der var en god variation mellem bakker og passager, hvor man kunne slappe lidt mere af," sagde Jonas Kofod Eriksen.

BakkeChallange 2012, 11

"Det var helt fantastisk og en super flot rute. Men også vildt hårdt. Jeg er helt smurt ind i mudder," fortæller en glad Annette Weisdorf, som blev den tredje bedste kvinde på 5-kilometerdistancen.

BakkeChallange 2012, 10

"Det var sjovt og dejligt afvekslende. Men godt nok også hårdt op ad bakkerne, hvor lægmusklerne syrer til," fortalte Eddi Pedersen.

Flere billeder fra Silkeborg

Resultater og flere billeder

Resultater Tjek resultaterne fra årets Bakke Challenge, Silkeborg: 5 og 10 km resultater


Flere billeder Se flere billeder på Aktiv Trænings side på facebook: Billeder på facebook


TV2 løb med - se indslag

[image:10847 size=124x72]

TV2 Øst var på pletten til Bakke Challenge Silkeborg. Se indslaget her - spol 0:57 sekunder ind i indslaget.

Se tv fra bakkeløb

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: