Energi fra Maxim Vi trak lod om energidrik fra Maxim. Se vinderne her.

Vandt du energi fra Maxim?

Se her, om du er en af de tilmeldte til Bakkechallenge 2013, som vandt en energi-pakke fra Maxim.

2. september 2013

Vi har trukket lod blandt alle, der har tilmeldt sig BakkeChallenge 2013 inden 30. september kl. 12.00 om en drikkedunk samt en boks med velsmagende Maxim sportsdrink rig på kulhydrater. Samlet værdi 369,- kr. Vi satte to energi-sæt på højkant – et til deltagerne i Silkeborg og et til deltagerne på Amager Fælled.

Her er de to vindere.

Silkeborg: Erik Dahl Christensen

Amager: Henrik Riis Østergaard

Tillykke til vinderne, som kan hente præmien på løbsdagen.

Det vandt de:

Maxim Hypotonic Sports Drink

Der findes forskellige typer af sportsdrik. Udover at sportsdrik smager godt, så du naturligt drikker mere, så tilføjer den også kroppen forskellige mineraler og kulhydrater. Samlet set sikrer det, at din krop er i balance, så du kan fortsætte med at præstere – selv under lange og hårde træningspas. Sportsdrikkens kombination af vand, mineraler og kulhydrater øger desuden kroppens væskeoptag, hvorved risikoen for dehydrering mindskes.

Hypotonic Sports Drink er specielt velegnet som væskekilde til dig, der dyrker spinning, løber, cykler eller dyrker anden form for udholdenhedssport. Den indeholder hele 89,7 gr. kulhydrat pr. 100 gr.

Læs mere om BakkeChallenge - og tilmeld dig her!

Mere Maxim i løbspakken

Du kan også glæde dig til Maxim-produkter i løbspakken, som du får på løbsdagen:Maxim energi-gel: Du får en Maxim energi-gel i din løbspakke, lige til at sluge inden løbet. En gel indeholder forskellige typer af let optagelige kulhydrat, hvilket sikrer, at dine muskler hurtigt får tilført ny energi. Dette giver dig mulighed for at fastholde intensiteten i din træning – også på længere træningspas. Mængden af kulhydrat i geler varierer, og du kan på den måde nemt tilpasse indtaget af kulhydrat efter dine aktuelle behov. Som noget helt nyt er det nu også muligt at vælge en gel med koffein eller en, der også indeholder vand. Dette gør gelen mindre klistret og lettere at indtage.Gelen henvender sig typisk til dig, der træner med høj intensitet.Maxim energi-bar: Du får en Maxim energi bar i din løbspakke, som du kan vælge at spise inden løbet.En energibar kombinerer hurtige og langsomme kulhydrater, således at du både får en hurtig og en kontinuerlig energiforsyning. Dette er medvirkende til, at du kan starte din træning med fyldte energidepoter og ikke går sukkerkold undervejs.Energibaren fås i mange forskellige størrelser og smagsvarianter, og så har den en indpakning, der nemt kan åbnes med én hånd. Dette gør, at baren fungerer i alt fra det lokale træningscenter fra længere cykelture – samt som en hurtig snack i løbet af dagen.Maxim Recovery Bar: Efter løbet får du smagsprøver på Maxim Recovery Bar. Smag dem i Maxims bod.Ved at indtage både protein og kulhydrat reducerer du muskelnedbrydningen samtidig med, at opbygningen af nyt muskelvæv fremmes. Herudover fylder barens indhold af kulhydrater de tømte depoter op, så du hurtigt bliver klar til næste træning.Dette betyder, at sammensætningen i Maxim Recovery Bar er gavnlig for restitutionsfasen, såfremt den indtages umiddelbart efter træningen.Recovery baren er særligt velegnet hvis du dyrker udholdenhedssport og træner flere gange om ugen.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: