Lækkert løbesæt To kommende deltagere i årets BakkeChallenge har vundet dette Helly Hansen løbesæt.

Vandt du løbesæt fra Helly Hansen?

Vi har trukket lod blandt de tilmeldte til Danmarks sejeste bakkeløb, BakkeChallenge, om to super lækre løbesæt fra Helly Hansen. Se her, om du vandt.

Vi har trukket lod om to super lækre løbesæt fra Helly Hanen til en værdi af 2.100 kr. – et til deltagerne i Silkeborg og et til deltagerne på Amager Fælled.

VINDERNE BLEV:

Silkeborg: Anders Mølbak

Amager Fælled: Mark Pierre Larsen

Tillykke!

Læs mere om BakkeChallenge - og tilmeld dig her!

Om Helly Hansen løbesæt

Sættet består af et par løbetight og en løbejakke. Du får Helly Hansens bedste løbetight til den seriøse løber. Tighten er skabt i et funktionelt snit med mesh-paneler bag knæene, så du slipper for slidsår på de lange distancer. De er tætsiddende og lavet et strækbart materiale med reflekser både for og bag. Samtidig er der en lille lynlås-lomme lige under lænden til nøglerne eller musikafspilleren. Værdi 600,-Vi anmeldte Helly Hansens løbetights - og gav dem 5 stjerner Jakken er en ultralet løbejakke i den mest funktionelle stil. Jakken er lavet i et 2-vejs strækbart materiale, der samtidig yder beskyttelse mod vinden og i øvrigt kun vejer 115 gram i str. large. Jakken har en lomme på brystet og har reflekser hele vejen rundt. Værdi 1.500,-

Samlet værdi af Helly Hansen løbesæt: 2.100 kr.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: