Udfordring! Kan du besejre bakkerne?

Velkommen til Aktiv Træning Bakke-challenge søndag den 2. november 2014.

Er du klar til en udfordring? Så deltag i årets bedste bakkeløb, Comwell Sport BakkeChallenge powered by Aktiv Træning 2014.

Klar på en udfordring? Så løb med til vores BakkeChallenge - et bakkeløb på 5 km eller på 10 km.

Hvor og hvornår

Start og mål på Amager Fælled – indgang ved DR Byen Metrostation.søndag den 2. november kl. 12.00.

Tilmelding

Tilmeld dig løbet på Amager senest den. 31.oktober her Resterende startnumre vil blive solgt på dagen fra kl.11 ved løbsstedet.

Starttider

kl. 12 - 5 km løberne afvikles først i grupper af 100-150 løbere. Kl. 12.30 og 12.32 - 10 km løberne starter i 2 grupper. Der vil være angivet vejledende tider på skilte på grupper efter ens formåen.

Distance & rute

5 & 10 km - Du vælger selv på dagen om du løber 5 eller 10 km. Skilte for hver km. Begge distancer er DAF opmålt – men anerkendes ikke som sådan, da det er et cross/terrænløb. Underlaget er mest gode grusstier afbrudt af nogle meget smalle stier i terrænet på 2-300 m, hvor overhaling er svært. Afhængig af hvor meget regn der falder i perioden op til løbet, vil der være mere eller mindre smattet eller mudret/vandet undervejs. Regn med at sko og tøj får lidt mudder.

Se den detaljerede rutebeskrivelse fra Amager

Forplejning

Der vil være vanddepot ved ca. 5 km. på 10 km. løbet. I mål vil der vand, sportsdrik og frugt – samt varm suppe.

Transport og parkering

Tag cyklen eller metroen til løbet. Vær rar ikke at sætte cykler i selve start/målområdet. Er du i bil er der meget begrænset P-mulighed. Det er ikke tilladt at parkere i græsrabatten på Ørestad Boulevard. Parkering mulig ved DR Byen – men det koster ca. 20 kr. i timen.

Startnumre og løbechip

Der løbes med startnumre hvor løbechippen der benyttes til tidtagningen er lagt ind i startnummeret. Dette kan derfor smides ud efter løbet. Startnummeret skal bæres synligt på brystet under hele løbet. Slip på startnummeret skal afleveres ved udlevering af løbspose på løbsdagen.

Løbsposen

Denne bliver udleveret før, under og efter løbene den 2.november fra kl. 10.30 fra telte i start/målområdet mod aflevering af slippen fra startnummeret.

Det får du i din løbspakke

Løbe t-shirt

Helly Hansen leverer som en del af løbsposen flot løbebluse i dame og herremodel i str. S-M-L-XL-XXL.

Bagage & opbevaring

Der vil være et stort telt hvor poser, tasker, tøj m.v. kan anbringes under løbet. Der er ikke omklædningsmuligheder på stedet. Der vil være et antal toiletter i start/mål området.

Præmier

Præmie til nr. 1-2-3 m/k på begge distancer.

Afbud/ændring

Hvis du bliver forhindret i at deltage, kan du få ændret navn på deltager ved at skrive til [email protected]

Ansvar

Der skal gøres opmærksom på at deltagelse i løbet sker på eget ansvar.

Resultater

Resultatliste kan ses på løbets hjemmeside www.aktivtraening.dk og på Amager AC hjemmeside www.amageratletik.dk

Arrangører

Amager Atletik Club i tæt samarbejde med bladet ”Aktiv Træning”. Se informationer på løbets hjemmeside www.aktivtraening.dk Evt. overskud fra arrangementet går til det store ungdomsarbejde i Amager Atletik club.

Information

Hvis du ikke finder den ønskede information på løbets hjemmeside eller i denne tekst, kan henvendelse ske til Michael Christensen [email protected] – eller på telefon 3284 3418/2515 1159

Vi glæder os til at se dig!

  • Aktiv Træning & Amager Atletik Club

BakkeChallenge

Amager: Hvornår: 2. november Hvor: Amager fælled Hvad: 5 eller 10 km bakkeløb

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: