De danske stjerner kommer til at dyste om Europamesterskaberne

Powerman Denmark møder Kasper Laumann Hartlev Som ambassadør for Powerman Denmark fungerer Kasper som personlig træner for både enkeltpersoner, men også for virksomheder eller andre grupper der ønsker målrettet kvalitets træning op til Powerman events. Kasper deltager selvfølgelig selv i årets Powerman-event i København d. 8. maj. Det er i forbindelse med Kaspers evner i duatlon regi, at han arbejder som ambassadør for Powerman Denmark. Et citat om Powerman fra Kasper:

10. marts 2016

Powerman Denmark møder Kasper Laumann Hartlev

Som ambassadør for Powerman Denmark fungerer Kasper som personlig træner for både enkeltpersoner, men også for virksomheder eller andre grupper der ønsker målrettet kvalitets træning op til Powerman events. Kasper deltager selvfølgelig selv i årets Powerman-event i København d. 8. maj. Det er i forbindelse med Kaspers evner i duatlon regi, at han arbejder som ambassadør for Powerman Denmark.

Et citat om Powerman fra Kasper: ”Duathlon er hamrende fedt, fordi det er så lige til - de fleste har et par løbesko liggende, og der er altså ingen der siger, at man behøver at starte ud med en dyr carbon-cykel. Mindre kan heldigvis gøre det - og så må man jo bare træde lidt hårdere i pedalerne! Det er også en del af charmen ved duathlon: at du både møder de mest lirede cykler og en masse barberede og veltrænede ben, men samtidig er der plads til hr. og fru. Danmark. Alle bliver accepteret uanset niveau og prisen på din cykel.”

Kasper Hartlev, født den 10.11.1991, er professionel sportsudøver med spidskompetence i triatlon, duatlon og elite løb. Kasper er blandt andet tidligere dansk U23-mester på både 5 km samt 10 km og var kvalificeret til VM i triatlon i 2015. Kasper har en 5 km-rekord på 14:57, 10 km-rekord på 31:19 og halvmaraton-rekord på 1:09. På duatlon fronten befinder Kasper sig i den absolutte verdenselite, hvilket han bevidste ved Powerman Mallorca i marts 2016 med en flot 10. plads i et stjernespækket felt.

Træner og coach Til daglig løber Kasper for Blovstrød Løverne, men har i forlængelse af sin sportskarriere ligeledes kastet sig over træner- og coachrollerne. Kasper har stor erfaring inden for træning af både enkelt personer samt grupper og laver derudover personlige træningsprogrammer, der bringer klienterne sikkert mod deres endelige mål. Endeligt holder Kasper også foredrag om sund livsstil, kost, træning og motivation.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: