Tilmeld dig sensommerens POWERWEEKEND d. 21. - 23. september 2018

Skal du med til sensommerens fedeste træningweekend? Tilmeld dig allerede i dag!

6. juli 2017

3 dage med høj puls

I FORM og Aktiv Træning inviterer til en 3 dages bootcamp i Danmarks mest udfordrende bakkelandskab for træningsglade sjæle. 

Tag med på en weekend fyldt med høj puls, sved på panden og masser af inspiration fra nogle af landets mest kompetente kost- og træningseksperter samt lækker mad og godt selskab.

Comwell Sport i Rebild Bakker

Vi bor på Comwells sportshotel i Rebild Bakker, og vi udnytter selvfølgelig til fulde muligheden for at træne i noget af Danmarks smukkeste og mest storslåede natur - fyldt med stejle bakker og dybe skove - giver mulighed for nogle helt unikke trænings- og naturoplevelser. Selve hotellet er udstyret med lækre værelser, gode træningsfaciliteter, spa-afdeling samt restaurant, der sørger for alle måltider, så du kan bruge tiden på noget, der er meget sjovere.

POWERWEEKENDEN er for alle 

POWERWEEKENDEN er for alle, uanset niveau, der har lyst til at udfordre musklerne, prøve nye træningsformer og få masser af inspiration til et sundere og mere aktivt liv, samt møde nye mennekser og forkæle krop og sjæl.

Programmet er tilrettelagt, så der er noget for en hver smag og et hvert niveau, og du bestemmer selv, om du vil deltage i alle aktiviteterne eller blot i nogle af dem.

Weekenden byder på styrketræning, MTB i bakkerne, landevejscykling, udstræk, foredrag og trailløb. Vi udfordrer både kvinder og mænd :-)

Bjergetape på landevejscyklen

Som noget helt nyt er der kommet en valgfri landevejstur på programmet. Her er det muligt at køre bjergkørsel i det danske landskab. Med over 700 højdemeter på 80 km er ruten en af de mest kuperede ruter i Danmark.

Så hank op i kæresten, vennerne eller kollegaerne og meld jer til en bootcamp, I kan leve højt på længe! 

Vi glæder os til at dig d. 21. - 23. september 2018 til sensommerudgaven af POWERWEEKEND 2018

Pris

Kun 2.395,- kr. pr. person ved dobbeltværelse eller 2.645,- kr pr. person ved enkeltværelse. Prisen inkluderer træning, foredrag, forplejning og overnatning. Du skal blot betale for de drikkevarer du drikker til måltiderne.

Der er begrænset antal pladser, så køb din billet inden det er for sent.

Køb din billet til sensommerens POWERWEEKEND her

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: