Vind fantastiske præmier

Når du deltager i I FORM KvindeTRI, er du automatisk med i lodtrækningen om lækre præmier fra vores fantastiske sponsorer.

6. december 2017

Præmieoversigt til I FORM KvindeTRI 2018

Vi har præmier til de heldige og til de hurtigste. Allerede nu og månederne frem til søndag d. 26. maj udlodder vi løbende præmier på vores facebook side "i form event", du kan med fordel følge med her.

I 2018 har vi endnu flere præmier med på selve stævnedagen:

De 3 hurtigste på begge distancer vinder præmier, og som noget nyt bliver den hurtigste i hver af de 7 aldersgrupper præmieret.

Vi slutter dagen af med en pulje lodtrækningspræmier som alle har chance for at vinde.

Vi har:

  • Lodtrækningspræmier på facebook
  • Præmie til de 3 hurtigste på begge distancer (TRI og TRI+)
  • Præmie til den hurtigste af hver aldersgruppe
  • Lodtrækningspræmie på stævnedagen


Køb dit startnummer til I FORM KvindeTRI 2018 Gentofte


ZOGGS Zone3 våddragt til en værdi á 1800 kr.

ZOGGS dykkerbriller til en værdi á 299 kr.

Belaga strømper til en værdi á 140 kr.

Bodyglide FOR HER til en værdi á 120 kr.

Fe226 DuraForce Three-Piece Triathlon Suit til en værdi á 2.700 kr.

FE226 DuraForce Three-Piece triatlondragten er designet og udviklet i samarbejde med Helle Frederiksen og Jodie Swallow. Designet er klassisk og enkelt i sort, men med et cool twist gennem de sort-lilla metalliske tigerstriber på siden. Stoffet yder komfort samtidigt med at den lette kompression styrker kroppens naturlige bevægelser. Derudover er dragten fyldt med detaljer som brystsupport, lommer til energi og smartphone, laserskårede ventilationshuller, refleks-print og meget mere.

Læs mere HER.

Fe226 “Be Iron” T-shirt til løb og træning til en værdi á 400 kr. 

FE226 Be Iron t-shirten er super populær på grund af det feminine design kombineret med et slogan der viser, at du er triatlet. Trøjen er superblød og komfortabel. Den er kontrueret i samme høje kvalitet som Fe226s løbetrøjer og den egner sig derfor både til træning i fitness-centret og til korte og lange løbeture. Print foran og bagpå er refleks, så du bliver set i mørket.

Læs mere HER.

Fe226 Sømløs løbe t-shirt til en værdi á 750 kr.

Den ultimative løbe t-shirt, der både kan køle og varme afhængigt af vejret. Materialet er en ganske fin strik, som tilpasser sig din krop og sidder flot uanset kropstype. Der er ingen søm på hele torso, hvilket gør at trøjen aldrig generer eller laver skave-mærker.

Læs mere HER.

Fe226 2-i-1 Løbeshorts til en værdi á 750 kr.

Disse løbeshorts har en superkomfortabel inder-short, som holder det hele på plads uden at genere. Ydershort er lavet af et superlet og hurtigtørrende materiale. Linningen er bodyshaping og har en lomme til smartphone bagpå.

Læs mere HER.

Fe226 kasketter til en værdi á 300 kr.

Sort kasket (6-panel snapback) med hvidt ”Be Iron” broderi på front og Fe226-logo bagpå, så du kan vise til verden, at du er triatlet.

Læs mere HER.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: