Få en lækker træningstrøje fra Craft for 99,50 kr.

Få en perfekt start på 2019 med denne lækre træningstrøje fra Craft. Trøjen er varm, tæt og fantastisk til at holde kulden ude, når du træner.

24. december 2018 af Aktiv Tæning

Blød, let, varm og elastisk. Craft har lavet en genial træningstrøje, der er helt suveræn i fitnesscenteret eller som det inderste lag på dine træningsture i de kolde måneder. Og det bedste af det hele er, at du lige nu kan få den sammen med Aktiv Træning for KUN 99,50 kr.

Det er tydeligt, at Craft har tænkt over detaljerne med denne trøje. Komforten er simpelthen i top, og trøjen byder på maksimalt åndbarhed, ligesom den er fantastisk til at transportere den overskydende varme væk fra kroppen. Derfor kan den bruges til stort set alt. På kolde dage er den perfekt som lunt mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. 

Trøjen har desuden en lækker pasform og en god længde, så den ikke kryber op, når du træner i fitnesscenteret, løber gennem vinterkulden eller træder afsted på cyklen.

(PSST! Lige nu kan du få pulloveren fra Craft og 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.) Læs mere her.)

Ærmerne er designet
med ekstra længde og et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommeltotten igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme, når du løber eller cykler – en smart funktion, du bliver fantastisk glad for.

Med lynlåsen i fronten har du god mulighed for ekstra ventilation. Og hvis du bruger trøjen en kølig morgen eller aften, kan den lynes helt op, så den høje hals danner en dejlig krave. Her er en fin detalje i øvrigt, at lynlåsen bliver gemt under en lille stofkappe, så den ikke napper eller kradser på halsen. Derudover er lynlåsen skærmet bagpå, så den ikke glider mod brystet.

Lige nu kan du få denne geniale trøje sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.)

Så er du klar til at komme godt i gang med 2019! Læs mere om tilbudet her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: