Læs Aktiv Træning på magasin-appen WYPE

Med den nye WYPE-app får du digital adgang til dine yndlings magasiner, samt en måneds gratis medlemskab, som du kan dele på 5 devices.

16. februar 2016

Nu kan du læse Aktiv Træning som e-magasin i den nye WYPE app. Se videoen og blive klogere på, hvordan du får adgang til Aktiv Træning og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på wype.dk.

Du får adgang til nedenstående magasiner med Wype. Og første måned er helt gratis og uden binding. Herefter er prisen kun 99 kr./måned.

Magasiner i Wype: Illustreret Videnskab, Aktiv Træning, I FORM, Gør Det Selv, Bo Bedre, Historie, Costume, National Geographic, Boligmagasinet, Bil Magasinet, Magasinet Liv, Costume Living, Komputer for alle, Digital Foto, Woman, Nordic Living.

WYPE-app’en er gratis at downloade i App Store og Google Play. Du kan også bruge WYPE fra din computer her.

Klik her og læs mere om WYPE

Se video om WYPE

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: