Aktiv Træning 8/18

Nyt Aktiv Træning magasin på gaden

Det nye Aktiv Træning er landet! Her er nogle af de mange spændende og inspirerende artikler, du kan glæde dig til.

26. juli 2018

Nyt magasin på gaden 

Glæd dig til det nye magasin af Aktiv Træning, som netop nu er landet på gaden. I det nye blad kan du se frem til vores stortest af de mest populære letvægts- og racersko, der er på markedet. Er du ny løber, eller har du måske bare brug for en genopfriskning, giver vi dig ‘Løberens ABC’, med alt du bør vide om løbetræning.

Derudover får du:

  • Sommerens bedste salater: 6 lækre og sunde sommersalater, der løfter kalorietunge grillmenuer med bøffer og pølser.

  • Styr udenom 5 klassiske skader i styrkelokalet: Spot en lurende skade så tidligt, at du kan nå at rette op på problemet.

  • 6 nye geartrends på landevejscyklen: Der er sket store teknologiske revolutioner inden for moderne landevejscykler. Se de fremskridt, du især skal kigge efter.

  • Ultraløb - Den hurtigste vej til topformen: Tag på en tur igennem ultraløbets fascinerende histore.

  • Trans Am Bike race: Mød svenske Anton Lindberg som har deltaget i et af verdens hårdeste cykelløb på tværs af USA.

Samt meget, meget mere. Vi ses i det nye nummer af Aktiv Træning. 

Artikler fra blad

Vi anbefaler: Genialt løbebælte

Nu kan du opbevare din telefon, nøgler og kreditkort på en nem og sikker måde, når du træner. Med dette smarte bælte kan du nemlig have alle dine vigtige ting med på løbeturen, cyklen eller i fitnesscenteret. Bæltet har to lommer, der kan udvides og holder dine ting fast, så du slet ikke opdager, at du har dem med. Med de to lommer kan du desuden have dine nøgler i den ene, mens din telefon kan ligge sikkert og uden at blive ridset i den anden.

Den store lomme har en lille udgang dine høretelefoner på bagsiden, og så er bæltet vandafvisende, så dine ting ikke bliver våde. Lige nu kan du få det geniale bælte sammen med 2 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, for KUN 69,50 kr. (+29,50 kr. i porto og ekspedition) I ALT 99 kr. Du får også en digital løbeguide med masser af tips til, hvordan du bliver en hurtigere og bedre løber. Læs mere om tilbuddet her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: