Aktiv Træning magasin 07/18

Nyt magasin på gaden

Det nye Aktiv Træning er landet! Her er nogle af de mange spændende og inspirerende artikler, du kan glæde dig til.

21. juni 2018 af Aktiv Træning

Nyt magasin på gaden 

Så er det nye Aktiv Træning på gaden med en masse spændende indhold til dig. Du kan blandt andet glæde dig til at læse om de 50 bedste tips til, hvordan du bedst booster din styrketræning. Læs også vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med morgentræning, som på denne årstid er helt ideel at få styr på. Derudover kan du glæde dig til:

  • Turbotræn på landevejsraceren: Det kræver lidt struktur og viljestyrke, men når man først er blevet fortrolig med de raske intervalpas, er det både sjovt og yderst tilfredsstillende med de konstante rytmeskift i kørslen.

  • Sådan bliver løbeturen sjovere: Her har vi samlet 8 humørløftende typer løbeture, som skubber til rutinerne og sender dig ud, hvor du ikke har været før i løbeskoene.

  • Spis dig fra skader: Den rette ernæring kan mindske risiko for at blive skadet og hjælpe dig til at komme hurtigt ovenpå igen, hvis du alligevel bliver ramt.

  • Stortest af cykelhjelme på tre budgetter: Er du på markedet for at købe ny landevejshjelm, er der godt nyt, for det er i dag faktisk sværere at finde en dårlig hjelm end en god hjelm.


Og meget, meget mere! Vi ses i det nye nummer af Aktiv Træning. 

Artikler fra blad 7/18

Vi anbefaler: Genialt løbebælte

Nu kan du opbevare din telefon, nøgler og kreditkort på en nem og sikker måde, når du træner. Med dette smarte bælte kan du nemlig have alle dine vigtige ting med på løbeturen, cyklen eller i fitnesscenteret. Bæltet har to lommer, der kan udvides og holder dine ting fast, så du slet ikke opdager, at du har dem med. Med de to lommer kan du desuden have dine nøgler i den ene, mens din telefon kan ligge sikkert og uden at blive ridset i den anden.


Den store lomme har en lille udgang dine høretelefoner på bagsiden, og så er bæltet vandafvisende, så dine ting ikke bliver våde. Lige nu kan du få det geniale bælte sammen med 2 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, for KUN 69,50 kr. (+29,50 kr. i porto og ekspedition) I ALT 99 kr. Du får også en digital løbeguide med masser af tips til, hvordan du bliver en hurtigere og bedre løber. Læs mere om tilbuddet her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: