Forside 9/18

Nyt magasin på gaden

Det nye Aktiv Træning er landet! Her er nogle af de mange spændende og inspirerende artikler, du kan glæde dig til.

22. august 2018

Nyt magasin på gaden

Drømmer du om at kunne løbe hurtigere, er intervaltræningen den mest effektive vej til at komme i topform. I det nye nummer af Aktiv Træning kan du læse vores store guide til 9 suveræne typer intervaller. Og er du vild med cykling, kan du få de bedste teknikker til din næste cykeltur i MTB-sporet.

Du kan desuden glæde dig til:

  • Få sucess i fitnesscenteret: Dit mål er afgørende for din træning, og hvad du bør have særlig fokus på. Vi giver dig 4 sucessstrategier til at opnå dine fitnessmål.

  • Verdens største terrænløb: Tag med til Lindingöløbet, som hvert år lokker titusindvis af løbeentusiaster til den lille ø i Sverige.

  • 15 tips til at snyde hjernen: Vidste du, at du hver gang du køber ind, bliver nudget? Bliv klogere på fænomenet, så de sunde valg også bliver oplagte, helt uden at du behøver at tænke over det.

  • Få meget mere ud af din cykelcomputer: Læs vores guide til, hvordan du kan få mest muligt ud af de mange funktioner, du har på din cykelcomputer.

  • Hverdagsmad med tvist - Kyllingebryst: Få vores 4 lækre opskrifter med kyllingebryst, hvis muskelopbyggende proteiner vil hjælpe dig i et aktivt træningsliv.

  • Stortest af windbreakere: En velsiddende vindjakke er helt uundværlig i løbegaderoben. Læs vores stortest af sæsonens bedste windbreakers.


Og meget, meget mere! Vi ses i det nye magasin af Aktiv Træning. 

Aktiv Træning anbefaler: T-shirt og shorts

Nu kan du få et lækkert træningssæt med shorts og t-shirt til en helt fantastisk pris. Sættet er i høj kvalitet og egner sig supergodt til en god løbetur eller træning i fitnesscenteret. De geniale hybridshorts har indbyggede tights, som giver en lækker pasform, mens man stadig kan nyde den luftige fornemmelse fra de klassiske splitshorts. T-shirten er lavet i et let og behageligt materiale, og bagsiden perforeret med et utal af små, fine huller, der giver en fantastisk udluftning, når du træner.

Lige nu kan du få hele sættet med shorts og t-shirt for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og ekspedition. I alt 149 kr.) Du sparer 639 kr. Sammen med sættet får du desuden 3 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, der er fyldt med motiverende tips, gode råd til din træning og kostråd fra vores eksperter. Læs mere om det fantastiske tilbud lige her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: