Aktiv Træning 6/19

Nyt magasin på gaden

Det nye Aktiv Træning er nu på gaden - og det er spækket med godt indhold til dig. Se her, hvad der venter dig i det nye blad.

23. maj 2019

Nyt magasin på gaden 

Det nye Aktiv Træning er landet på gaden, og det er proppet med alt, hvad træningshjertet kan begære. 

I det nye magasin kan du bl.a. glæde dig til:

Sæt din styrketræning på sommertid

Sæt din styrketræning på sommertid

Et varmt og indelukket styrkelokale er ikke særlig tillokkende, når solen skinner udenfor. På denne årstid kan det derfor være svært at holde de gode takter og komme ned i fitnesscenteret flere gange om ugen.

Det er derfor nu, du skal sætte ind mod den dalende motivation og ruske op i dine træningsvaner. Vi viser, hvordan du gør sommerens styrketræning sjovere, mere effektiv og tidsbesparende, så du kan nyde sommeren uden at miste din gode form.

Skiftunderlag og bliv en bedre løber

Skiftunderlag og bliv en bedre løber 

Hård asfalt, blødt græs eller mudrede skovstier. Det er ikke uden betydning, hvilket underlag dine løbeture foregår på. De forskellige underlag belaster kroppen på hver deres måde og styrker forskellige aspekter af dit løb. 

Ved at variere underlaget kan du derfor både udvikle dig som løber, mindske risikoen for overbelastningsskader og ikke mindst gøre løbeturene meget sjovere og mere alsidige. 

15 tips til at blive en bjergkonge 

Hvert år valfarter tusindvis af cykelglade danskere til Alperne, Pyrenæerne og Dolomitterne for at lægge sig i hjulet af sportens store legender – og det med god grund. 

Det er i de spektakulære omgivelser, at man fødes som cykelrytter og får smagt på en af cykelsportens grundingredienser. Bjergcykling er for alle – blot ambitionerne sættes derefter. Og med den rette træning og den rigtige teknik kan du blive bjergkonge i dit eget rige.

Pluk løs af vores uundværlige bjergtips, som med garanti hjælper dig godt til tops på tinderne – uanset om du så skal køre motionsløb eller er på hyggetur med vennerne.

Maraton - The Las Vegas way

Maraton - The Las Vegas way 

Selv om det er hårdt at løbe maraton, kan man godt have en fest samtidig. Vi tog til Las Vegas for at deltage i det årlige Rock’n’Roll Marathon, hvor der er masser af fyrværkeri, cheerleaders og rockmusik på ruten – og hvor du kan blive gift undervejs.

Og meget, meget mere. Vi ses i det nye nummer af Aktiv Træning.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: