Magasin 7/19
© Aktiv Træning

Nyt magasin på gaden

Så er det nye Aktiv Træning landet på gaden og det er spækket med masser af spændende indhold til dig. Se her, hvad du kan glæde dig til i det nye magasin.

28. juni 2019

Nyt magasin på gaden 

Det nye Aktiv Træning magasin er netop landet på gaden, og det er fyldt med en masse spændende indhold til dig. 

I det nye blad kan du bl.a. se frem til:

Spis klogt og træn bedre
© Aktiv Træning

Spis klogt og træn bedre

Lavt blodsukker, sidestik, dårlig restitution og skader – forkert kost kan i den grad sabotere din træning. Se her, hvordan du spiser optimalt, når du vil træne inden morgenmaden, om formiddagen, om eftermiddagen eller efter aftensmaden

MTB-eventyr på endeløse singletracks i Atlanten
© Aktiv Træning

MTB-eventyr på endeløse singletracks i Atlanten 

Mountainbikefolket har kastet deres kærlighed på vandreparadiset Madeira. Og med god grund for vulkanøen i Atlanten byder på nogle af Europas allerbedste MTBspor, og tilmed er kost og logi på øen yderst budgetvenligt.

Løbefest i mudderet
© Aktiv Træning

Vi tester OCR-løb 

Tag et motionsløb og tilsæt stribevis af vilde forhindringer såsom høje mure, tunge træstammer og selvfølgelig masser af mudder. Så har du opskriften på tidens hotteste løbstrend – de såkaldte obstacle course races. På få år har de sjove og udfordrende forhindringsløb fået tag i alt fra den hardcore crossfitter og ekstrematleten til den motionerende ‘weekendkriger’. 

Herudover får du også gode tips til grillen, en plan over øvelser til din styrketræning, guide over sæsonens bedste bær samt meget, meget mere! 

Vi ses i det nye nummer af Aktiv Træning. 

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: