Magasin 9/19
© Aktiv Træning

Nyt magasin på gaden

Det nye Aktiv Træning på gaden og det er propfyldt med spændende indhold til dig. Her får du et smugkig i, hvad du kan glæde dig til i det nye magasin.

23. august 2019

Nyt Aktiv Træning på gaden 

Så er det nye blad udkommet og det er fyldt med en masse spændende artikler til dig. 

Her giver vi dig et smugkig i, hvad du kan glæde dig til at læse om i det nye blad.

7 skridt til at blive bidt af trailløb

Tempofyldt løb på småstier, blød skovbund, stejle skrænter, og hvad skov og natur nu ellers kan byde på af listige udfordringer, løfter dit udbytte af løbetræningen markant og mærkbart - og gør den SÅ meget sjovere.

I denne artikel guider vi dig med en stribe enkle skridt godt i gang med verdens sjoveste løbeform. 

Mudder, støv og jagten på et enklere liv

Bobby Wintle er en af gravelcyklingens centrale pionerer. Han har haft en finger med i de fleste af de store gravelcyklingens eksplosive popularitet. 

Han er også en af cykelsportens største hippier, der insisterer på at kramme hver eneste deltager til sine løb, og så tror han på at man kan opnå selvindsigt og genfinde troen på selve menneskeheden på de øde grusveje langt fra byens mylder. 

Artikler fra bladet.
© Aktiv Træning

Træn dig til en sund ryg

Rygsmerter er den hyppigste årsag til, at vi danskere melder os syge på jobbet. Omkring 40 procent af os har ondt i ryggen i løbet af et år, og alene smerter i lænderyggen løber årligt op i 550.000 sygedage.

I denne artikel viser vi, hvordan du med nogle velvalgte øvelser kan træne dig til en stræk, sund og smertefri ryg.

Anmeldelser af nyt grej

Vi tester det nyeste grej til aktive mænd og kvinder. I denne måned tester vi bl.a. en budgetvenlig cykelhjelm, nytænkte cykelshorts og en løbesko specielt til byløb.

Herudover får du vores opskrifter på sunde pitabrød, et stort portræt af verdens hurtigste mand, Eliud Kipchoge, en guide til hvordan du bedst træner med håndvægte, samt meget meget mere.

Vi ses i det nye Aktiv Træning. 

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: