© Aktiv træning

Nyt magasin på gaden!

Det nye Aktiv Træning er på gaden og det er propfyldt med spændende indhold til dig. Her får du et smugkig i, hvad du kan glæde dig til i det nye magasin.

19. september 2019 af Redaktionen

Her giver vi dig et smugkig i, hvad du kan glæde dig til at læse om i det nye blad.

Bakkeløb

Topformen og det kraftfulde, spændstige løb ligger for enden af bakken. Bakkeløb er en af de mest effektive metoder til at løfte alle elementer af løbeformen. Læs med her, hvor vi viser dig hvordan.

En træningsmakker er din genvej til topformen

Kniber det med motivationen til at komme ned i fitnesscenteret, og udsætter du lidt for ofte træningen til ‘i morgen’, så få dig en makker. En makker gør træningen både sjovere og mere effektiv, og det er bevist, at personer, der træner med andre, har større sandsynlighed for at fastholde de gode træningsvaner. Vi guider til det succesfulde makkerskab med de bedste tips til, hvordan I får det optimale ud af hinanden, og hvilke lurende faldgruber I endelig skal undgå.

40 Sunde madvarer 

Går du op i din kost, køber du sikkert en masse sunde madvarer med hjem fra supermarkedet hver uge. Men er det nu også de bedste ting, du hiver ned fra hylderne? Vi har fået Aktiv Trænings ernæringsekspert til at udpege de 40 sundeste madvarer, du bare må have ned i din kurv. 

Safari på to hjul

Etapeløbet Joberg2c er et møde med Sydafrikas alsidige natur og en helt unik stemning, der mest af alt får løbet til at minde om en kørende MTBfestival. Danske Christopher Glimberg Rønne var en af 800 ryttere, der i år kørte de ni etaper gennem nogle af verdens smukkeste mountainbikelandskaber.

Herudover får du også en stor artikel om Hometraineren (cykelrytterens bedste ven i vinterhalvåret), en god guide til intervaltræning, Bizarre øjeblikke i atletikhistorien, en stortest af de nyeste GPS-ure, styrkeskolen del 2, samt meget meget mere.

Vi ses i den nyeste udgave af Aktiv Træning!


Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: