Nyt magasin på gaden - se det her!

Det nye nummer af Aktiv Træning er netop landet i bladkiosken, og der er masser af motiverende læsning i vente. Her får du et smugkig på nogle af denne måneds artikler.

23. november 2017 af Redaktionen

2017 er i sin afsluttende fase og juletiden nærmer sig med hastige skridt. Mangler du en perfekt gave til din aktive partner, ven, søn, datter, mor, far eller onkel, så kommer hjælpen her: I årets sidste nummer af Aktiv Træning har vi nemlig samlet alt det bedste træningstøj og -udstyr fra 2017 i priser startende på mandelgaveniveau. Du kan selvfølgelig også give Aktiv Træning i gave (se meget mere lige HER).

I december-bladet kan du blandt meget andet også glæde dig til at læse om: 

Kongen af kardio

Romaskinen står ofte forladt og alene ved siden af løbebåndene og crosstrainerne i fitnesscentret. Men det er synd og skam, for netop romaskinen giver en helt eminent kredsløbstræning, hvor stort set alle muskler i kroppen bliver banket igennem. Vi giver dig den store intro til fitnesscentrets oversete supermaskine. 

25 tips & tricks til vinterløb 

Frosten og mørket har så småt meldt sin ankomst, men det betyder ikke, at løbetræningen behøver at blive sat på pause. Vi har samlet alle de bedste tips til succesfyldt vinterløb – lige fra påklædning og teknik til træningsprincipper og vintergear. 

De store træningstrends i 2018 

Vi har bedt eksperterne om at kigge ind i krystalkuglen og give deres bud på, hvilke træningstrends og -tendenser, der kommer til at præge løb, cykling og fitness i det kommende år.

I december-magasinet får du også:

  • Kettlebell swing: Sådan mestrer du superøvelsen
  • Stor guide til perfekt løbeteknik, når det går nedad
  • Sunde opskrifter på hverdagsmad med pasta
  • Vilde cykelnyheder på vej i det nye år
  • Masser af anmeldelser af nyt gear
  • … og meget, meget mere

Skynd dig ned i kiosken eller få Aktiv Træning leveret til døren ved at tegne et abonnement lige HER (der er velkomstgaver til nye abonnenter). 

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: