Aktiv Træning 06/18

Se det nye magasin

Det nye Aktiv Træning er landet! Her er nogle af de mange spændende og inspirerende artikler, du kan glæde dig til.

24. maj 2018

Løb sommeren i møde med det nye Aktiv Træning 

I det nye magasin af Aktiv Træning får du de bedste nyheder inden for løb, styrketræning, cykelløb samt meget mere. I dette måneds magasin kan du glæde dig til: 

Never stop running

Nogle kan bare ikke få nok. De seneste år er en ny gruppe af ekstremløbere vokset frem. De kæmper sig ikke over bjerge og gennem jungler over hundredvis af kilometer. De dyrker i stedet det konstante, vedholdende slid år ud og år ind. Vi tegner et portræt af multimaratonløbere. 
Never stop running PDF

3 veje til sommerkroppen

Snart er det tid til at finde badetøjet frem. Er du endnu ikke i mål med den ønskede sommerkrop, så er det nu, du skal sætte slutspurten ind. Med en fokuseret indsats på både kost og træning kan du opnå markante resultater på bare 8 uger.

3 veje til sommerkrop PDF

Skal du prøve kræfter med TRI?

Tri er hot. Tusindvis af danske motionister kaster sig hvert år over multisporten, og de seneste år er det væltet frem med stævner, der henvender sig til alle - fra hyggemotionister til garvede atleter. Er du allerede nogenlunde fortrolig med en af sportens tre discipliner, kan du med få ugers indsats og lidt gode råd springe ud som ægte triatlet.

TRI PDF

Derudover kan du glæde dig til:

  • Eksklusivt interview med Søren Reedtz: Mød DR’s Tour de France studievært, som fortæller om sin passion for cykelsporten.
  • Får du dine kostfibre?: Læs om hvad det gode kostfibervalg er, og hvor meget skal du indtage dagligt.
  • 12 nemme justeringer på cyklen: Skru op for farten og giv dig selv og din cykel et par enkle justeringer.
  • Storttest af shorts og løbetights: Vi anmelder shorts og korte tights til sommerens kommende løbeture.
  • Træk vejret rigtigt: Få mindre stress, mere søvn og bedre træning ved den rette vejrtrækning.

Samt meget, meget mere. Vi ses i det nye nummer af Aktiv Træning! 

Få mere ud af træningen

Vil du have mere ud af din træning? Så skal du have det rigtige gear. Lige nu kan du få lækker træningstrøje fra Craft sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.). Trøjen er lavet i et let, blødt og elastisk materiale, der følger dine bevægelser helt suverænt. Den er desuden fantastisk til at transportere den overskydende varme væk fra kroppen, og det betyder, at du kan bruge den til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven, træning i fitnesscenteret eller på løbeturen.


Pulloveren har en værdi af 599 kr., men lige nu kan du få den sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.). Læs mere om det skarpe tilbud her – og rigtig god fornøjelse med din træning.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: