Læs også

KONKURRENCE

Aktiv Træning nr. 5

Smugkig i det nye magasin

Det nye nummer af Aktiv Træning er netop kommet på gaden, og vi giver dig derfor muligheden for at tage et smugkig i bladets motiverende artikler, der kan hjælpe dig gennem din kommende træning.

26. april 2018

Det nye Aktiv Træning er nu på gaden 

Med det nye Aktiv Træning får du de bedste nyheder inden for løb, styrketræning, cykelløb samt meget mere. I denne måned kan du bl.a. læse historien om Giro d’Italia, et af verdens mest udfordrende etapeløb, hvor vi tager dig igennem 101 år med vilde anekdoter. Derudover har vi skræddersyet en træningsguide til dig, så du får kickstartet din sommertræning på den bedst mulige måde. Og så kan du glæde dig til:

Verdens vildeste MTB-race

Der er mountainbike-downhillrace, og der er by-downhillrace. Og så er der selvfølgelig lige Red Bull Valparaíso Cerro Abajo – urban downhill-racet over dem alle.Tag med til det vilde MTB-ræs og følg de frygtløse cykelryttere, som skal kæmpe sig ned af det knapt 2 km. lange Valparaiso Cerro Abajos downhillrute.

MTB skærmbillede

Energidrikke til din træning

Vi giver dig 6 lækre opskrifter på energidrikke, som skal indtages før, under eller efter din træning. Prøv eksempelvis den energifyldte powersmoothie med appelsinjuice, blåbær og banan, og læs mere om, hvorfor netop denne form for smoothie er oplagt at drikke før din træning.

Energidrikke skærmbillede

Test: Forårets sejeste løbesko til mænd og kvinder

Læs vores stortest af sæsonens løbesko, hvor vi bl.a. tester New Balance 1080V8, Nike Epic React samt Adidas Supernova.

Løbesko skærmbillede

Derudover får du:

  • Akuthjælp i fitnesscenteret – Vi guider dig igennem eventuelle benspænd i centeret, så du nemmere kan justere din træning efter forholdene.

  • Meld dig til et løb – Det er forår og det betyder masser af muligheder for at melde dig til motionsløb. Vi giver dig, vores bud på de bedste kort- samt langdistancemotionsløb.

  • Undgå de værste sundhedsfælder på kontoret – Øm krop, støj og fed kantinemad er bare nogle af de faktorer der kan skade dit helbred på arbejdet. Vi guider dig til, hvordan du styrer udenom sundhedstruslerne.


Og meget mere. Vi ses i det nye nummer af Aktiv Træning!

Få mere ud af træningen

Vil du have mere ud af din træning? Så skal du have det rigtige gear. Lige nu kan du få lækker træningstrøje fra Craft sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.). Trøjen er lavet i et let, blødt og elastisk materiale, der følger dine bevægelser helt suverænt. Den er desuden fantastisk til at transportere den overskydende varme væk fra kroppen, og det betyder, at du kan bruge den til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven, træning i fitnesscenteret eller på løbeturen

Pulloveren har en værdi af 599 kr., men lige nu kan du få den sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.). Læs mere om det skarpe tilbud her – og rigtig god fornøjelse med din træning.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: