Smugkig i det nye magasin - ude nu!

Det nye nummer af Aktiv Træning er netop landet i bladkiosken, og det er sprængfyldt med motiverende artikler, der kan holde dig på sporet med din træning i efteråret. Her får du et smugkig på nogle af denne måneds artikler.

28. oktober 2017 af Redaktionen

Lad os bare være ærlige: Der er frost, kulde og mørke i horisonten, så langt øjet rækker. Det er lige nu, at fårene bliver skilt fra bukkene – hvem går i vinterhi med Netflix og chokolade i de bløde sofahynder, og hvem holder fast i energi og form med fortsat træning? I det nye nummer af Aktiv Træning hjælper vi dig godt på vej mod den sidste kategori. Glæd dig blandt meget andet til: 

Uanset om du træner udenfor eller indendørs i vintermånederne, så viser vi, hvordan du optimerer træningen, og guider dig til det perfekte vinter-træningsmiks – lige fra spinning, yoga og crossfit til crosscykling, trailløb og meget andet. 

Vi tager fat i de syv mest udbredte tekniske fejl blandt løbere og viser dig, hvordan du retter dem. Der er gratis fart at hente, og – nå ja, – så beskytter du også kroppen mod skader. 

Nej, opvarmning er ikke tidsspilde forbeholdt de gamle og skrøbelige, men tværtimod forudsætningen for kunne løfte endnu tungere og rykke formen til nye højder. Har du 10 minutter? Så viser vi, hvordan du bruger dem bedst muligt. 

I november-magasinet får du også:

  • Stortest af trailløbesko
  • 17 motiverende podcasts til din træning
  • Turboprogram: bliv stærk mens kaffen brygger
  • Ultraløb for begyndere
  • 6 x morgenmad med energiboost
  • … og meget, meget mere

Skynd dig ned i kiosken eller få Aktiv Træning leveret til døren ved at tegne et abonnement lige HER (Pst: der er velkomstgaver til nye abonnenter). 

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: