Tag med Aktiv Træning på træningsrejse

Bliv udfordret og opladet på forårets fedeste træningsrejse fra 22.-29. maj 2022.

16. december 2021

Vi lancerer nu en træningsrejse på Aktiv Træning for alle, der elsker at dyrke motion under åben himmel. I den græske forårssol og smukke natur vil der være sjove, lærerige og udfordrende aktiviteter fra morgen til aften. Vi rejser 22. maj, og du kan komme med!

Vi samler et hold af kanondygtige instruktører fra hele Norden, der vil gøre alt for at skabe en fantastisk træningsferie. Rammerne er det lækre sportsresort Porto Myrina, som ligger på den uspolerede græske ø Limnos. Her skal vi løbe ture langs vandet, cykle i bjergene, svømme i havet og svede igennem og have det sjovt.

Der er masser af løbetræning på programmet, og du vil blive vejledt i forhold til teknik og træningsmetode. Vi skal løbe både langt og roligt og kort og hurtigt – alt sammen i den smukke natur. Vi skal selvfølgelig også ud at opleve øen på MTB eller gravelcykler.

Derudover er der masser af styrketræning på programmet – både med og uden udstyr. Når kroppen har brug for at skifte gear, kan du prøve kræfter med yoga for atleter eller slutte dagen af med en rolig udstrækningstime.

HVEM KAN DELTAGE?

Alle motionister er velkomne uanset niveau. Der vil være timer for dig, der vil udfordres, og for dig, der vil tage den mere med ro. Du bestemmer selv, hvad og hvor meget du deltager i.

Du er også mere end velkommen, hvis du rejser alene. Der er et fint fællesskab, og du kan enten del rum med en medrejsende af samme køn eller betale lidt ekstra for et enkeltværelse.

Hvis Udenrigsministeriet på det pågældende tidspunkt fraråder rejser til Grækenland pga. covid, får du pengene retur. Ellers gælder almindelige regler for afbestilling.

ALT DET HER KAN DU OPLEVE

● Varieret løbetræning i smukt terræn

● Fede cykelture på MTB og gravel

● Styrketræning med både udstyr og kropsvægt

● Rolige alternativer som yoga for atleter

● Kanondygtige instruktører med fokus på både holdet og den enkelte

● Inspirerende foredrag

● Skønt klima og flot natur 

● 4-stjernet træningsresort 

● God stemning og holdånd – også hvis du rejser alene

HER REJSER VI

Hvornår: 22.-29. maj 2022 

Hvor: Hotel Porto Myrina på Limnos, Grækenland 

Pris: 10.498 kr.

Hvad er med i prisen: 

✔ Fly fra København 

✔ Mad på flyet

✔ Transfer til og fra lufthavn

✔ Indkvartering i delt dobbeltværelse

✔ Helpension og en drik til hvert måltid

✔ Fuldt træningsprogram

Turen arrangeres i samarbejde med Apollo Sports.

LÆS MERE HOS APOLLO REJSER HER! 

MØD INSTRUKTØRERNE

Martin Kreutzer
Martin har været træner på et utal af træningsrejser, hvor han tager gæsterne med ud i den lokale natur for at løbe, vandre eller cykle. Han er en rutineret og begejstret instruktør, der er garant for fede træningsoplevelser. Martin er desuden ernæringsekspert og en populær forfatter og foredragsholder, der vil holde oplæg om antiinflammatorisk kost på turen.


Kristin Birkelund
Kristin er ekspert i at sætte en fed styrketræning sammen og motivere dig til at yde dit allerbedste. Hun kommer både til at instruere i klassiske styrkeøvelser med udstyr – og til at køre sjove bootcamp-lignende timer på stranden. Bare mød op – Kristin skal nok sørge for, at du går fra timen lidt stærkere og gladere, end da du kom.

Lasse Lyhne
Lasse er redaktionschef på Aktiv Træning og en passioneret løber og cykelrytter. Han ved alt om, hvordan du kan træne sjovt, effektivt og varieret, og han vigtigste mål er, at du kommer hjem med en masse fede ture i bagagen – og konkrete tips til at fortsætte træningen derhjemme.


Siri Jona Gold Nordén
Siri er fyldt med energi og har en stærk udstråling, der gør, at gæsterne elsker hendes hold i alt fra HIIT til stretch og relax. Hun har en lang erfaring som instruktør på træningsrejser, og på denne tur vil hun bl.a. sørge for, at du kommer ned i gear, når hun underviser i begyndervenlig yoga, der er særligt god for atleter.


Andreas Jansson
Andreas har en baggrund som rejseleder på træningsresortet Playitas, og det er ham, der skal sørge for, at turen glider glat. Andreas er god til at få alle til at føle sig velkomne og har en smittende træningsglæde. Han dyrker blandt andet triatlon og yoga, men er også vild med social holdsport. 

LÆS MERE HOS APOLLO REJSER HER! 

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: