Vildt tilbud! Få et lækkert træningssæt til KUN 69,50 kr.

Giv din træning et løft med et lækkert træningssæt med t-shirt, shorts og Aktiv Træning. Lige nu får du det hele til en helt fantastisk pris.

17. juni 2019 af Redaktionen

Træning er hårdt. Derfor skal du have det godt, mens du gør det, og her spiller tøjet en vigtig rolle. Der er simpelthen ikke noget værre end at slæbe sig gennem træningen i tøj, der bliver tungt af sved og sidder dårligt, så man til sidst ligner en pirat, der er faldet over bord. 

Derfor er vi her på Aktiv Træning meget begejstrede for at kunne tilbyde et skarpt sæt bestående af en lækker t-shirt og et par fantastiske hybridshorts for kun 69,50 kr. Udover sættet får du oven i købet 3 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, der er proppet med brugbare tips, kostråd, spændende artikler og masser af motivation til din træning.

Men lad os først se lidt på tøjet...

Flere og flere producenter retter i disse fokus mod de populære hybridshorts, og det forstår vi godt. De kombinerer nemlig det bedste fra de to verdener – den lækre pasform fra de rene tights og den luftige følelse fra splitshorts. Derfor har vi også valgt et par lækre hybridshorts til dette sæt.

'FÅ SHORTS, T-SHIRT OG MASSER AF MOTIVATION TIL DIN TRÆNING FOR KUN 69,50 KR. LÆS MEGET MERE OM DEN FANTASTISKE TILBUD LIGE HER.'

Shortsene er geniale til alt fra en tur i fitnesscenteret til en god løbetur. De er lette og luftige, og så er de samtidig nemme at justere. Faktisk har vores webredaktør testet dem til et marathonløb, og der var på intet tidspunkt brug for at trække dem op om livet. Shortsene har indbyggede indertights, som giver en fantastisk pasform, og under hele turen sad de behageligt og kropsnært om benene. Og så er de fantastiske til at beskytte mod slidsår, som vi er mange løbere, der kender fra ture i de klassiske splitshorts. 

Shortsene har
praktiske sidelommer, og på bagsiden er der en ekstra lomme med lynlås, som er oplagt til at lægge en nøgle, kreditkort eller andre småting, der kan være rare at have med i fitnesscenteret eller på løbeturen. 

Den kortærmede t-shirt har et skarpt design og er udført i et lækkert materiale. Når du trækker den over hovedet, vil det første, du lægger mærke til, være, hvor let og behagelig den er. Forsiden er i lysegrå melange, mens bagsiden er koksgrå og perforeret med et utal af små, fine huller, der giver en fantastisk udluftning, når du træner. Kort sagt: Det her er simpelthen en trøje, hvor komforten og kvaliteten er i top. Både shorts og t-shirt er selvfølgelig hurtigttørrende, så du kan glemme alt om tøj, der bliver tungt og klasket af sved i løbet af træningen. 

Lige nu kan du få hele sættet med shorts og t-shirt for KUN 69,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og ekspedition. I alt 119 kr.) Du sparer 679 kr. Sammen med sættet får du desuden 3 numre af Danmarks bedste træningsmagasin, Aktiv Træning, der er fyldt med motiverende tips, gode råd til din træning og kostråd fra vores eksperter. Læs mere om det fantastiske tilbud lige her. 

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: