Vind et genialt trådløst headset

100 procent trådløse, støjreduktion og ekstra bas. Sonys trådløse høretelefoner er geniale til sport, og du kan vinde dem lige her. (Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage gode tilbud og nyhedsbreve.*)

28. juni 2018

******** KONKURRENCEN ER AFSLUTTET. STORT TILLYKKE TIL MARTIN BERG, SOM VANDT HEADSETTET. ******** 

Glem alt om
at rive dine høretelefoner ud af ørene, når du træner, fordi dine fingre bliver viklet ind i ledningerne. Det er endegyldigt slut med de lækre høretelefoner WFSP700N fra Sony, for der er nemlig slet ikke nogen ledninger. Høretelefonerne er 100 procent wireless, og når du først har sat dem i ørene, kan du være sikker på, at de bliver der. Lyden er super, og især bassiden er imponerende.

Når du har brug for at give din træning et ekstra løft (eller koncentrere dig på studiet eller jobbet), kan du slå den indbyggede støjreduktion til og lukke lydene fra gaden eller træningslokalet ude. Så er der kun dig og din playliste tilbage. Og hvis du gerne vil kunne høre trafikken, kan du bruge Ambient Sound-tilstanden, hvor du kan nyde musikken uden at lukke omgivelserne ude. 


Høretelefonerne er stemmestyrede og har indbygget mikrofon, så du kan bruge dem til håndfri samtaler sammen med din telefon. Derudover er de vandafvisende, så du hverken skal bekymre dig om at svede eller blive fanget i en regnbyge.

Sonys høretelefoner vejer 7,6 gram (stykket) og har en batteritid på tre timer. Herefter kan du lægge dem ned i det medfølgende etui, som kan lade dem op til endnu 2 x 3 timers afspilning.

I samarbejde med Sony udlodder vi lige nu et par af de lækre høretelefoner i sort. Alt, hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på nedenstående spørgsmål.  

Konkurrencen afholdes af Aktiv Træning. Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, kan du kontakte kundeservice på tlf. 39 10 30 18. Konkurrencen løber i perioden 1. juli til 15. august 2018, og der udloddes 1 præmie. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på telefon, når konkurrencen er afsluttet den 15. august 2018. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen inden for 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik


Hvad vejer høretelefonerne per styk?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: