Cyklister på cykelstien i byen
© iStock

7 irriterende cyklister, du med garanti har mødt

Hvis du ikke selv er en af disse cyklister, har du med garanti mødt dem på cykelstien.

7. juni 2019 af Cecilie Dumanski

Cykelstien er lidt af en krigszone. Pladsen er trang og tiden knap. Derfor bliver nogle cyklister hurtigt superirriterende. Vi har her samlet de værste.

Christianiacyklen

Jovist er en Chritianiacykel praktisk, når den kan rumme alt fra børn, hund og kæreste til store indkøb. Men med sit snegletempo fylder den hele cykelstien, så det er umuligt at overhale.

Venindeparret

Hvor er det dejligt, at I kan få vendt verdenssituationen på vej hjem. Men behøver I spærre HELE cykelstien?

Den sure

Der er bare nogle cyklister, der kører på cykelstien for at råbe af andre.

Cykelrytteren

Cykelrytteren er i alt slags vejr iklædt stramme tights, hurtige briller og en racercykelhjelm, og så er han/hun bestemt ikke interesseret i at sænke farten for nogen som helst. Så hvis du vil undgå at blive skræmt fra vid og sans af cykelrytterens intense ringeklokke så hold dig fra overhalingsbanen.

Pensionisten

Når man knokler for at holde et jævnt tempo på cykelstien og bliver overhalet af en velfornøjet pensionist, der er ude og vise sin nye el-cykel frem ...

Telefonholderen

Lad nu vær med at SMS’e til kæresten, når du cykler. Du ser absolut intet af, hvad der foregår i trafikken - og det er farligt!

Zig zag’eren

Cyklisten, der zig zagger mellem biler og andre cyklister for at nå længst frem i lyskrydset - og som alligevel bliver overhalet, når det bliver grønt …


Lad det være en vittig opfordring til alle cyklister om at cykle ordentligt og passe på hinanden i trafikken - og tag nu bare den cykelhjelm på!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: