Luftstrøm Med sine 39 sindrigt placerede lufthuller sikrer hjelmen, at luft konstant strømmer om hovedet og køler rart.

Blæsende god cykelhjelm

Med hele 39 lufthuller er Catlikes Whisper Plus superventileret – og sidder suverænt.

Catlikes Whisper Plus cykelhjelm | |

Pasform: Slutter tæt til hovedet og er nem at efterjustere.

Kvalitet: Hjelmen er superlet og har en rigtig lækker finish.

God til prisen: Kvalitet koster, men du får også en rigtig god hjelm i mange år.

Konklusion: En fremragende hjelm, der både er superventileret og sidder fantastisk, og som vi synes, ser rigtig godt ud. Hjelmen er lige god, uanset om den bliver brugt til landevej eller mountainbike. Samtidig med at den sidder helt tæt til hovedet, beskytter den også nakken godt.

Pris: 1.349 kr.

www.synergisport.dk

Så snart man får den i hånden, kan man mærke, at Catlike Whisper Plus er noget specielt. Med en vægt på kun 280 gram hører den til de allerletteste hjelme på markedet. Men det er de 39 store ventilationshuller, der suger opmærksomhed. De giver hjelmen et ultraluftigt look og holder også, hvad de lover: Ude på cyklen kan man straks mærke luften strømme godt og kølende hen over hovedet.

Når man tager den på, slutter hjelmen tæt om hovedet – i stedet for bare at sidde ovenpå, som nogle hjelme gør. Samtidig er vi imponerede over, hvor god og nem Whisper Plus er at finjustere via spændet i nakken. Det strammer hjelmen til og er let at nå og meget nemt at bruge. Det gør, at hjelmen sidder lige godt, uanset om man fx har en hue på indenunder på de koldere dage.

Hjelmen er designet, så den beskytter langt ned i nakken. Sammen med spændesystemet gør det, at den sidder så fast, at man ikke behøver at spænde stroppen under hagen stramt.

Den matsorte model føltes en kende varm på solskinsdagene, men den fås også i blank hvid, som er køligere, når solen bager.

PRODUKTINFO:

Ekstra ventileret cykelhjelm, skygge kan klikkes på (tilkøb). Vægt: 280 gram (str. M). Flere farver. Str. S, M og L.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: