Foldbar cykelhjelm
© headkayse.com

Fed gadget: Foldbar cykelhjelm, du kan have med i tasken

Nu er der INGEN undskyldninger for at cykle uden cykelhjelm! Headkayse har nemlig en ny cykelhjelm på markedet, som kan foldes og lægges i tasken. Læs mere her.

14. juni 2017 af Redaktionen

Foldbar cykelhjelm

Headkayse One kan noget, ingen andre cykelhjelme kan: Den er fleksibel, så du kan klemme den sammen og nemt proppe den i en taske. 

Sam­ti­dig tåler det nyudviklede ‘bløde’ skalmateriale gentagne stød og slag uden at revne – som jo netop er problemet med almin­de­lige ‘hårde’ cykelhjelme i polystyren.  Og Headkayse-ma­terialet absorberer tilmed små stød langt bedre end klassiske hjelme. 

Headkayse er onesize, og den kan klemmes sammen, så den kun er 5 cm bred.

Pris ca. 900 kr.  

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: