Fakta: Vintercykelhjelm med lukket, vindtæt skal. To størrelser. Vægt: 290 gram.

Hold låget lunt på vintercyklen

Lækker vinterhjelm fra LAS brillerer med mange velfungerende detaljer.

## LAS Victory Vento | |

Plus: Fremragende vind- og vejrbeskyttelse. God pasform og gode justeringsmuligheder.

Minus: Ingen letvægter.

Pris: 1.349 kr.

Konklusion: Velsiddende og veldesignet hjelm, der med enkle midler beskytter godt mod vind og vejr i vinterkulden. Brugsområdet er stort, da den til sommer kan tjene fint som aerohjelm.

www.lashelmets.com

Victory Vento er en vinterversion af LAS’ velkendte mellemklassehjelm Victory.

Vinteraspektet kommer tydeligst til udtryk i hjelmens hidsige, men trafiksikre farve (den fås også i sort og hvid) og i den lukkede skal. Pointen med sidstnævnte er at lukke af for regn og dæmme op for vindafkølingen. Det virker måske som en detalje, men effekten er stor, når man sidder i kuldegrader og pibende modvind. Men hjelmen har andre kvaliteter end vinterdetaljerne.

Først og fremmest sidder den fremragende. Det skyldes ikke mindst et suverænt spændesystem, der griber fat om hele hovedet og nemt justeres via det kraftige hjul i nakken. Der er i det hele taget noget gedigent og robust over hjelmen. Ikke dumt for et produkt, der skal beskytte dit hoved.

Stropperne i nylon virker solide. De er støbt ind i skallen, så de ikke kører rundt oppe i hjelmen, og så er de forsynet med en lille, aftagelig fleecerem, der forhindrer nylonen i at skrabe mod halsen. Spændet er magnetisk og konstrueret på en måde, så det næsten lukker af sig selv. Smart, når det skal betjenes med store handsker.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: