Produktinfo Leveres med hjelmpose – 18 ventilationshuller – ekstra puder – rundt drejespænde i nakken.

Masser af hjelm for pengene

En lækker pasform og fikse detaljer som nytænkt insektnet og gode justeringsmuligheder gjorde Sterling til en vinder.

31. oktober 2012

## Rudy Project Sterling | |

Funktion og pasform Endnu en hjelm i den dyreste ende af prisklassen her – og igen er det tydeligt, at der er kælet lidt mere for produktet. Rudy Project benytter sig blandt andet af en nytænkning af det insektnet, som flere andre forsøger sig med. Rudy har dog valgt at integrere nettet i puderne inde i hjelmen, og den løsning var alle testere faktisk begejstrede for – også fordi den var med til at give et fast fit. Også hjelmspændet var en rigtig positiv detalje. Det er nemt at arbejde med – og det er stort nok til, at man uden problemer kan betjene det med handsker på.

Hjelmen i sig selv er til den tunge side med 340 gram, og det er ærgerligt, for det går en smule ud over det samlede indtryk, som ellers er totalt positivt. Det er dog specielt på længere ture, at vægten understreger, at der ikke er tale om en fuldblods racerhjelm.

En enkelt tester fandt hjelmens skal ret aflang i pasformen, så det er ikke givet, at den passer lige godt på alle hovedformer.

Konklusion: Hjelmen er god og funktionel hele året rundt. Super komfort og funktionalitet gør sammen med de mange lækre detaljer, at Sterling trækker vinderkortet hos de budgetvenlige hjelme.

Pris: 999 kr.

www.e-rudy.com

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: