Produktinfo Cykelhjelm med fokus på ventilation og pasform. Vægt: 335 gram. Str. S/M/L.

Nytænkt cykelhjelm

Mavics billigste cykelhjelm gør det fint med fokus på komfort og ventilation.

12. september 2012

## Mavic Syncro | |

Funktion: Generelt behagelig køreoplevelse med fin ventilation.

Pasform: Nytænkte justeringsløsninger, der fungerer ganske strålende.

God til prisen: Gedigne materialer og fin finish hele vejen igennem.

Konklusion: Designet er i vores øjne flot, pasformen god, ventilationen rigelig, og prisen fair. Samtidig er det særdeles nemt at justere Mavic Syncro-hjelmen, så den sidder perfekt til hovedet. Eneste minus er reelt vægten, som er lige lovlig høj.

Pris: 899 kr.

www.biketoyz.dk

Mavic Syncro

Kvalitetsindtrykket imponerer i den mest budgetvenlige model, Syncro, fra Mavics relativt nye hjelmprogram. Her er imidlertid intet, der peger på, at det er første generation fra franskmændenes cykelhjelmesatsning. Fx foregår justeringen pærelet via et drejehjul i nakken, der trækker nakkepuden ind mod baghovedet. Det er i bund og grund et velkendt system, som kopierer markedets øvrige producenter.

Derimod er de 3-delte stropper lidt mere særegne. I stedet for at stramme til via stropperne, der løber ned langs ørerne, reguleres spændingen og tilpasningen gennem en lille rem, der løber ind under hagen. En fiks løsning, som letter finpudsningen af den sikkerhedsmæssigt altafgørende pasform.

Aftagelig skygge, masser af store ventilationskanaler og lækre puder på indersiden er med til at understrege, at Mavic går helhjertet efter en solid bid af hjelmmarkedet. Desværre gør det også, at vægten stryger i vejret. På den front måtte ingeniørerne gerne lægge sig i selen for at finde vægtbesparende løsninger.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: