NORTHWAVE EXTREME TECH PLUS High-end-landevejssko med bl.a. ultralet karbonsål, 2 stk. Speedlace-spændehjul og ventileret sål.

Farveglad fartdjævel

Ny topsko fra italienske Northwave byder på en imponerende kombi af stivhed, lav vægt og fin komfort.

15. juli 2014

## NORTHWAVE EXTREME TECH PLUS | |

Plus: Lav vægt, suveræn pasform, ventileret sål.

Minus: Drejespænder, der er lidt bøvlede at åbne..

Pris:2.499 kr.

Konklusion: Performer som den topsko, den er prissat og brandet som. Er du til kompromisløs fart, og har du spenderbukserne på, bør du helt sikkert tjekke skoen.

northwave.com

Italienske Northwave er en relativt ny spiller på et ellers traditionsbundet marked for cykelgrej. De begyndte med at lave MTB-sko i 90’erne og har de seneste år også gjort sig bemærket på landevejen med deres kontroversielle reklamekampagner og altid kulørte sko. At det er andet end lir og rappe farver, kan man forvisse sig om, når man kryber ned i den nylancerede topmodel med det mundrette navn Extreme Tech Plus. Den er spækket med teknologi og ganske nyskabende løsninger.

Utrolig let sko Det første, man bemærker (ud over farven), er dog vægten. Trods to spændehjul, gummipuder i sålen og en generel udtryk af at være gedigen holder den sig på 235 gram og er således et af de letteste bud på markedet. Det skyldes ikke mindst en ekstremt let og ekstremt stiv karbonsål. Skoen er en rendyrket racer – ingen tvivl om det. Den sidder tæt og stramt om foden og viser ingen tegn på eftergivenhed – selv ikke i de hårdeste sprinter. Men den er stadigvæk ret komfortabel. Især omkring hælen sidder den fremragende, og fittet ved forfoden er tæt uden at være ubehageligt. Det skyldes muligvis teknologierne BioMap (skoen følger fodens anatomi) og No-Slip Heel, der er en slags mikrovelcro i hælkappen, der holder foden på plads. Skoen er desuden forsynet med ventilation i sålen. Det giver en mærkbar luftgennemstrømning, hvilket er rart, da overdelen er lidt tæt.

Krævende spændesystem En enkelt, lille anke er spændesystemet. Det fungerer suverænt, når skoen skal spændes (der skal bare drejes med uret), men er altså bøvlet, når skoen skal af. Her skal man løfte en lille knap og dreje mod uret. Det kræver to hænder og koncentration, og vi ville således være varsomme med at anbefale skoen til tri, hvor den godt kan stjæle tid i skiftezonen. Men til ræs – der er den fremragende.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: