Læs også

Drej og kør

Fakta: Cykelsko til race, tre huller til klamper (Look). Fås i rød, hvid og sort. Vægt: 250 gram.

Luksussko til den stilbevidste

Den elegante cykelsko, Specialized Audax, performer lige så godt, som den ser ud.

## Specialized Audax | |

Plus: Høj stivhed. Lækker kvalitet og god BOA-lukning.

Minus: Ikke billig. Lidt vel lun på varme dage.

Pris: 1.999 kr.

Konklusion: Audax er en elegant sko til de lange ture og samtidig et rigtig velfungerende bud på en ægte high-end-sko, hvor prisen ikke stikker helt af. Det justerbare wiresystem BOA over vristen er vellykket.

www.specialized.com

Et stivhedsindeks på 11 kan den nye Audax-landevejssko fra Specialized prale med. Et så højt tal er typisk lig med en sål i karbon og en yderst ubehagelig prislap. Men her har man kombineret karbon med glasfiber for at holde omkostningerne nogenlunde nede.

Skoen er ikke helt så stiv som de pristunge S-Works-modeller, men for os er det faktisk en fordel, for skoen føles ikke så hård under fødderne, som mange fuldkarbonsåler gør. Sammen med de gode justeringsmuligheder i overdelen giver det en sko, der er perfekt til de lange ture.

Overdelen er i lækkert, blødt skind og med justerbar BOA-wirelukning, der kan åbnes helt ved vristen, samt to velcrostropper. Det giver rigtig gode justeringsmuligheder. Designkvaliteten er i top med lækre materialer og mange fine detaljer. Skoen sidder tæt, og på varme dage føles den lidt lukket på grund af den ret begrænsede udluftning, ligesom meget brede fødder kan få det lidt trangt.

Designet er enklere og mere stilrent, end vi er vant til fra Specialized, og det er tydeligt, at amerikanerne har skelet til de elegante bud fra engelske Rapha.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: