Produktinfo Vandtæt og aerodynamisk letvægtsskoovertræk. YKK-lynlås og reflekser. Str. S-XXL.

Topliret vandtæthed

Det iøjnefaldende højglansskoovertræk fra danske GripGrab sidder super tight og liret på skoen og løser sin opgave uden at være for vamset og varmt.

19. september 2011

GripGrab RaceAqua | |

Konklusion: Fint lille stykke udstyr til overgangssæsonen ude på landevejen, hvor skoovertrækket ret effektivt både holder fødderne imponerende tørre og ydermere giver lidt ekstra varme. Elasticiteten i materialet er rigtig god og gør det nemt at hive overtrækket på.

Pris: 249 kr.

www.gripgrab.dk

Det iøjnefaldende højglansskoovertræk fra danske GripGrab sidder super tight og liret på skoen og løser sin opgave uden at være for vamset og varmt.

Vandtætheden er ganske strålende – vi fik først problemer, da vandet tapløb ned ad benene og dermed i det små sivede ind under den ellers tætsiddende ankelelastik. Vi vil dog ikke ønske den mere tætsluttende, for allerede nu kan den virke stram.

Vindtætheden er total, og vi kunne lidt overraskende konkludere, at vores fødder ikke fik nævneværdig ‘åndenød’ efter timers brug. Positiv er også strækbarheden i det tynde, bløde stof, så RaceAqua nemt trækkes på og lynes.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: