Vandtæt blazer


© rapha.cc/dk

Ankom i tørvejr med en vandtæt blazer

Godt nyt til alle os, der cykler på arbejde! Uden at gå på kompromis med hverken cykelturen eller dit look kan du nu ankomme knastør på arbejde, selvom det regner!

22. juni 2017 af Redaktionen

Vandtæt blazer

Nu kan du holde dig stilig på cyklen, uden at regn saboterer dit look. 

Det er Rapha – selvfølgelig – som med deres vind- og vandtætte Shadow-materiale, der bl.a. bruges i highend-cykeltøj, har skabt en moderigtig blazer med en stribe cykelspecifikke detaljer

 Shadow Blazer findes i et begrænset antal og koster 4.000 kr.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: