Civil cykeljakke

Teknisk vintercykeljakke forklædt som almindelig dunjakke til daglig brug.

16. november 2010

Gore Countdown AS Insulated | |

Kvalitet: Særdeles gennemført i både materialer og forarbejdning.

Pasform: Semitæt snit og velsiddende med fin bevægelsesfrihed.

God til prisen: Okay. Top-funktionalitet og fine detaljer matcher prisen helt fint.

Konklusion: Cykler du fx til og fra jobbet og vil have god cykelfunktionalitet i din jakke uden at ligne en rytter på træningstur, så er jakken her genial. Strålende varmeevne – som til gengæld så koster på åndbarheden. Pasform, detaljer og finish er i top.

Pris: 1.600 kr.

www.gorebikewear.com

Gore Bikewear er gået nye veje med den vamsede Countdown Insulatedjakke. Vi har trampet igennem en vinter i den gennemtænkte cykeljakke, som vi er sikre på, at cykelpendlere vil finde yderst anvendelig.

Idéen er, at du får en mængde cykelspecifik funktionalitet mikset med et civilt design og look, som gør, at jakken fint kan bæres til og fra arbejde, uden at man ligner en tour-deltager. De gode detaljer står nærmest i kø: Totalt vindtæt og markant vandafvisning. En høj, tæt – meget tæt – krave. Rare, elastiske ærmegab. En forlænget ryg, der dækker lænden rart i cykelpositionen, og ikke mindst en rigtig god pasform på cyklen.

Det bløde mikrofiber-for sikrer rigelig varme – også i seriøs kulde. Derfor er sveddrivende ture da heller ikke sagen i jakken her. På minussiden noterer vi os, at ydermaterialet knager lidt, lynlåsen er vel klejn, og de 3 ret små ryglommer byttede vi gerne til 2 mere rummelige.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: