Læs også

God pude

Produktinfo Kraftige cykelbibtights med lange ben og indbygget pude (fås også uden pude). Windstopper-membran. Str. S-XXL.

Cykeltights til vinterskoven

Det er nogle kraftige cykeltights, som Gore Bike Wear har skruet sammen specielt til vinterturene på de frosne eller smattede mountainbikespor.

Gore Fusion SO Bib Tights | |

Konklusion: I hård vinterkulde og på snævre spor med fx lavt krat løser de kraftige bibtights jobbet perfekt. Dækker også en stor del af overkroppen og lukker helt ned om ankler og fødder. En rigtig hårdfør og slidstærk vinterløsning til MTB-folket.

Pris: 1.650 kr.

www.gorebikewear.com

Det er nogle kraftige cykeltights, som Gore Bike Wear har skruet sammen specielt til vinterturene på de frosne eller smattede mountainbikespor. Masser af varmeeffekt er da også et fokuspunkt, og materialet er for størstedelen af buksernes vedkommende i en relativt kraftig softshell med blød opkradset inderside og toppet med en effektiv Windstopper-membran.

Vi oplevede da heller ikke kuldeproblemer i selv seriøse frostgrader. Snarere tværtimod, for Fusion SO er et vel varmt valg til milde dage. En fin detalje er det forstærkede materiale, der ligger i de zoner, hvor du er mest udsat, når du styrter, samt i underbenene, så slid, skidt, fugt og grene har svære vilkår.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: