Produktinfo Cykelshorts i strækbart materiale. Særligt ventilerende stof ved benafslutningen og i skulderstropperne.

God pude

En rigtig god og diskret pude er Newline-shortsenes største force.

## Newline Laser Bib | |

Konklusion: Føles som et par langt dyrere shorts fra en af de store cykeltøjsproducenter. Et godt køb, men kun hvis du cykler med en let netundertrøje.

Pris: 900 kr.

www.newline.com

Newline Laser Bib

En rigtig god og diskret pude er Newline-shortsenes største force. Puden beskytter fint mod stød, slid og bump og er samtidig nærmest umærkelig, både når du sidder i sadlen, og når du rejser dig op eller bare går rundt med shortsene på. Finishen skal Newline også have ros for. Shortsene er lækkert forarbejdede, og materialerne er bløde og lækre.

Største anke ved shortsene er skulderstropperne. De er lavet i et materiale, der er blødt nok, men som desværre er fyldt med små huller. Hullerne er med garanti tænkt til at øge luftgennemstrømningen, men de små huller – specielt dem, der sidder ude ved kanten af stropperne – kradser, hvis du har shortsene på bar hud.

De fleste kører med en let netundertrøje eller lignende under cykelshortsene, og hvis man gør det, så mærker man intet til stropperne. Det er kun, hvis man har bar mave under cykelshortsene, at det er et problem.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: